Nápoje CARO pre aktívny život

28.04.2016 18:49
 
CARO ACTIVE

zvýšený obsah vlákniny
prírodné zloženie
bez pridaných cukrov
vláknina pre dobré zažívanie
 
Caro Active obsahuje zdraviu prospešnú vlákninu. Vláknina by mala byť súčasťou nášho každodenného jedálnička. Štatistiky bohužiaľ ukazujú, že väčšina ľudí konzumuje menej než polovicu dennej dávky odporúčanej odborníkmi. Príjem vlákniny patrí k základom správnej výživy. Vláknina pomáha pohybu tráviacej sústavy a tým zlepšuje zažívanie. Caro Active s vlákninou je tak jedným z prvých krôčikov k zdravej výžive.  
Odporúčaná príprava: Zalejte 2-3 kávové lyžičky (4 g) zmesi Caro Active 150 ml vody (90 ˚C) a mlieko doplňte podľa chuti (cca 50 ml).
 
CARO ORIGINÁL


čisto prírodné zloženie
vhodný pre celú rodinu
bez pridaných cukrov
nápoj Caro - zdravý životný štýl
 
Teplý cereálny nápoj Caro je pre svoje čisté prírodné zloženie, bez pridaných cukrov, obľúbený najmä u ľudí, ktorí dávajú prednosť zdravému životnému štýlu a chcú svoj jedálniček neustále zlepšovať.
Ženy v tehotenstve a tiež dojčiace matky vyhľadávajú tento cereálny nápoj najmä kvôli jeho jemnej chuti. Vďaka jeho vhodnému zloženiu ho môžu zaradiť kedykoľvek do svojho pitného režimu.
Aj vy si môžete dopriať lahodný nápoj Nestlé Caro bez obáv kedykoľvek počas dňa. Caro je nápoj vhodný pre každého člena rodiny a veľmi obľúbený je aj u detí. Mamičky rady uvítajú, keď sa deti s chuťou pustia do niečoho zdravého.
Odporúčaná príprava: Zalejte 1-2 kávové lyžičky zmesi Caro Originál 150 ml vody (90°C) a doplňte mlieko podľa chuti (cca 50 ml).
 
CARO RICORÉ
nová bezlepková receptúra
60 % kvalitnej praženej rozpustnej kávy, 40 % rozpustnej čakanky
žiadny lepok
 
Obľúbený rozpustný nápoj Nestlé Caro Ricoré má novú bezlepkovú receptúru, v ktorej sa snúbi  to najlepšie z kávy a čakanky. Prebuďte svoje zmysly s Caro Ricoré - lahodným rozpustným nápojom, ktorý neobsahuje lepok, a preto je vhodný ako pre celiatikov, tak aj pre tých, ktorí chcú túto bielkovinu zo svojho jedálnička vynechať. Obľúbený kávovinový nápoj obsahuje 60 % kvalitnej praženej rozpustnej kávy, 40 % rozpustnej čakanky a žiadny lepok. Vďaka tomu si ju môžu dopriať aj ľudia trpiaci celiakiou, teda neznášanlivosťou lepku. Novinka je na obale označená symbolom pre bezlepkové potraviny (preškrtnutý klas). Tento symbol zaručuje, že Caro Ricoré žiadny lepok neobsahuje.
 

 

Naučte sa žiť pozitívne