Zlatý Bažant Radler 0,0% Grapefruit & Rozmarín

25.02.2019 19:05

Originálna, 100% prírodná a osviežujúca. Aj tak by sa dala charakterizovať ďalšia novinka z línie Zlatý Bažant Radler 0,0%. Značka vstúpila do nového roka so skutočne netradičnou kombináciou grapefruitu a rozmarínu, ktorá príjemne prekvapí svojou osviežujúcou chuťou a jemným horko-sladkým dozvukom.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Grapefruit & Rozmarín prináša kombináciu chutí osviežujúceho grapefruitu doplnenú príjemne aromatickým rozmarínovým olejom. Skrátka ideálne osvieženie pre tých, ktorí dávajú prednosť sviežim nápojom s o niečo vyššou horkosťou. Podobne ako ostatné radlery značky Zlatý Bažant, aj táto novinka je vyrobená zo 100% prírodných ingrediencií, bez obsahu konzervantov a umelých farbív. Novinka je navyše bezgluténová a tak si ju môžu vychutnať aj celiatici.

„Zlatý Bažant, dlhodobo najinovatívnejšia značka slovenského pivného trhu, prináša aj tento rok ďalšiu chuťovú novinku do kategórie nealkoholických radlerov. Ako je už dobrým zvykom, aj v tomto prípade ide o neobyčajnú kombináciu šťavnatého ovocia a aromatických byliniek. Aktuálna novinka nahrádza Zlatý Bažant Radler Graperfruit, ktorý sme v alkoholickej verzii predávali od roku 2012,“ uviedol Matúš Benža, senior manažér značky Zlatý Bažant Radler.

Novinka z hurbanovského pivovaru poteší každého, kto vyhľadáva nepoznané chute. Jemne horkastá chuť, ktorou je grapefruit známy, v spojení s aromatickým rozmarínom je tým správnym synonymom osvieženia. Obsahuje len 6,4 g cukru na 100 ml nápoja, čo je menej ako obsah cukru vo väčšine tradičných nealkoholických sýtených nápojov.

Zlatý Bažant Radler 0,0% Grapefruit - Rozmarín je dostupný na pultoch obchodov v 500 ml balení od konca februára. Odporúčaná maloobchodná cena je 0,95 Eur.