Zažite teambuilding na ostrove

10.08.2017 16:20

Rozmanitosti sa medze nekladú. Rôznorodé akcie od športových, verejnoprospešných až po nadštandardne luxusné eventy. Zbližovanie zamestnancov v menších skupinkách sa stalo tradíciou pri budovaní internej firemnej kultúry a budovaní vzájomných vzťahov.

Často sa však stáva, že zamestnanci zo strachu zo strápnenia sa horko-ťažko absolvujú práve tieto „zbližovacie“ udalosti. Očakáva sa od nich isté odhodlanie a súťaživosť v plnení úloh, ktoré sú v programe teambuildinových aktivít. Nemajú z toho radosť ani vtedy, keď musia obetovať aj svoj voľný čas v rámci predlžených víkendov.

Najväčší riečny Žitný ostrov na Slovensku, ktorý je mimochodom na skok od Bratislavy, skrýva 5. najnavštevovanejšiu atrakciu roku 2016 - Thermalpark v Dunajskej Strede (podľa týždenníka Trend). Práve ten, môže byť výbornou voľbou pre teambuildingové aktivity o akých mnohí snívajú. Ponúka nadštandardné služby, výborné jedlo a mnoho iných atrakcií aj v okolí.

Od mája 2017 sa otvorili brány nového hotela Thermalpark 3*, ktorý svojou kapacitou 117 hostí umožňuje aj realizáciu väčších udalostí. Najmä pre teambuildingy je výhodou konferenčná miestnosť, v ktorej jeho program naberie istú dávku profesionality v podaní prezentačných zručností vašich kolegov. K zariadeniu v izbách patrí klimatizácia, LCD televízor, minibar, trezor a nechýba ani Wi-Fi pripojenie.

Veľkou výhodou je dostupnosť bazénov z pohodlia hotelových izieb, ktoré majú hoteloví hostia ako na dlani. V thermalparku nájdete spolu 10 interiérových a exteriérových  bazénov s termálnou vodou z hĺbkového podzemného vrtu, ktorá má priaznivé účinky hlavne pri ťažkostiach pohybového ústrojenstva. Milovníci pohybu sú v hlavnej sezóne očakávaní na športových ihriskách. V ponuke nechýba napr. plážový minigolf, multifunkčné ihrisko, stolný tenis, vonkajší šach. Naopak pre menej vášnivých športovcov ponúka thermalpark rôzne procedúry a wellness.

Viac informácií o cenách a akciách nájdete na stránke: www.thermalpark.sk

 

Vyhrajte dva celodenné vstupy