Zažite gurmánsky zážitok s McWrapmi v novom šate

28.08.2022 23:38

Opečená pšeničná tortilla, čerstvá zelenina, obľúbená omáčka a to najdôležitejšie -  dokonale pripravené kuracie mäso. Chutné wrapy, ktoré už dlhé roky spestrujú ponuku McDonald's, sa dočkali vylepšenia. Líder v gastro segmente od dnešného dňa svojim zákazníkom naservíruje až 4 nové chuťové kombinácie.  Každý z wrapov je jedinečný, avšak všetky majú spoločnú jednu nenahraditeľnú ingredienciu: kuracie mäso, ktoré je v  McDonald's vždy perfektne pripravené.

 

Obľúbené stálice nahodené v novom šate

Crispy Chicken McWrap a Grilled Chicken McWrap sú odteraz chrumkavejšie a šťavnatejšie ako kedykoľvek predtým. Úpravou prešla nielen ich receptúra, ale aj samotný názov a v reštauráciách ich nájdete pod názvom Crispy Bacon McWrap a Grilled Italian McWrap. Milovníci chrumkavého kuraťa sa môžu tešiť okrem kuracích kúskov aj na dokonale prepečenú slaninku, ktorú dopĺňa nielen strúhaný cheddar, ale aj paradajky, šalát, a po novom tiež kyslá uhorka. Fanúšikov pikantných jedál poteší možnosť doplnenia štipľavých papričiek Jalapeños do novej pochúťky. Ak by niekto pochyboval o chrumkavosti wrapov, pokojne si môže dopriať extra porciu plátkov slaniny.

 

Wrap s grilovanými kúskami kuracieho mäsa má po novom nádych Talianska, keďže na jeho prípravu sa používajú omáčky Tomato Oregano a Garlic. Extra čerstvosť zabezpečia paradajky, uhorky, rukola a biela cibuľka. Pre gurmánov ponúka McDonald’s možnosť vylepšenia wrapu plátkami slaninky alebo strúhaným cheddarom.

 

Nové chute z Balkánu či ďalekého východu

Zaujímavé novinky v ponuke predstavujú Crispy Asia McWrap a Grilled Ajvar McWrap. Prvý menovaný poteší všetkých milovníkov ázijskej kuchyne, pretože okrem chrumkavého kuraťa je doplnený restovanou cibuľkou a Sriratcha a Garlic omáčkou. Samozrejmosťou je šalát Eisberg a plátky uhorky. Do wrapu je možné ľubovoľne pridať prepečenú slaninku, syr cheddar či chilli papričky Jalapeños.

Druhou novinkou v ponuke je wrap s omáčkou Ajvar, ktorá je populárna najmä na Balkánskom polostrove a tradičná pre srbskú kuchyňu. Na jeho prípravu sa opäť používa šalát Eisberg, rukola, paradajky a nakladaná kápia. Tak ako aj ostatné wrapy aj tento je možné doplniť plátkami slaninky. O novinkách v ponuke McDonald's hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre spoločnosť McDonald’s Slovakia: „V našich reštauráciách sa snažíme neustále ponúkať nové chuťové kombinácie, ktorými sa odlišujeme od konkurencie a robíme radosť našim fanúšikom. Tentokrát sme sa rozhodli obmeniť a rozšíriť ponuku wrapov, ktoré predstavujú nielen chutnú, ale aj vyváženejšiu alternatívu rýchlych jedál. Pevne veríme, že naši zákazníci tento krok ocenia a do našich reštaurácií  zavítajú aj návštevníci vyhľadávajúci kuracie mäso v inej kombinácii .