Výnimočný pocit sviežosti s gélovými kapsulami Persil

06.04.2018 17:07

Príchod jari sa odzrkadlí aj v domácnosti, ktorá si žiada poriadnu inventúru. Výnimkou nie je ani šatník. Zimné svetre postupne z vešiakov vytláčajú ľahké jarné blúzky a do outfitov kombinujeme kúsky, ktoré niekoľko mesiacov ležali v skrini. Aby ste sa cítili skutočne pohodlne, nezabudnite ich pred prvým nosením ošetriť a vyprať. S novinkou Persil Duo-Caps Emerald Waterfall od spoločnosti Henkel doprajete svojmu oblečeniu extra dávku sviežosti.

S Persil Duo-Caps Emerald Waterfall sa o dokonalý výsledok prania nemusíte obávať. Oblečenie bude čisté, žiarivé a extra svieže. Každá kapsula obsahuje unikátnu technológiu Freshness booster, vďaka ktorej zažijete výnimočný svieži pocit chladivých kvapiek vodopádu.

Gélové kapsuly v sebe spájajú niekoľko ingrediencií. Sviežosť prináša bergamot a zelené listy paradajok, harmóniu levanduľa, bulharská ruža a kvety ylang-ylang, hĺbku a teplo doplní santalové a cédrové drevo v spojení s jantárom a pižmom.

Novinka je vhodná pre všetky typy práčok. Okrem toho použitie kapsule je jednoduché, rýchle a efektívne – stačí ju vložiť do bubna práčky ešte pred pridaním oblečenia. Pri kontakte s vodou sa začne ihneď rozpúšťať a priamo do vlákien bielizne sa dostane 100% pracej sily.

Persil Duo-Caps Emerald Waterfall je k dispozícii v troch veľkostiach – 14 ks,
28 ks, 36 ks. Maloobchodná odporúčaná cena za balenie 14 ks je 3,99 eur.