Vylepšený produktový rad GLISS COLOR PERFECTOR

01.02.2021 20:38

Regenerácia vlasov a ochrana farby v jednom – získajte obe, teraz ešte s lepším vlasovým radom GLISS COLOR PERFECTOR! Kombinácia KYSELINY HYALURONOVEJ + EXTRAKTU Z BRUSNÍC obnoví vnútornú štruktúru vlasov a zároveň ochráni ich farbu. Užite si viditeľne posilnené vlasy, dlhotrvajúcu ochranu farby a žiarivý lesk. Rob, čo miluješ. GLISS sa postará.

Rad GLISS COLOR PERFECTOR je v obchodoch dostupný už od januára 2021.

Časté farbenie a umývanie vlasy namáha a ich farba rýchlo bledne. Či už sú vaše vlasy farbené, melírované alebo odfarbené, vyžadujú si intenzívnu starostlivosť a špeciálnu ochranu, aby si udržali trvalú farbu a lesk. Rad prípravkov GLISS COLOR PERFECTOR obsahuje kombináciu vysoko kvalitných účinných látok a prírodných esencií. Táto receptúra je základom všetkých produktov značky GLISS, ktoré sú prispôsobené špecifickým potrebám vlasov, zaisťujú obnovu a viditeľne zlepšujú ich kvalitu.

Šampón GLISS COLOR PERFECTOR REPAIR & COLOR SHINE vlasy čistí a ponúka hĺbkovú obnovu a ochranu farby, ktorá vydrží až 40 umytí. Kondicionér GLISS COLOR PERFECTOR REPAIR & COLOR SHINE poskytuje intenzívnu hydratáciu a ochranu farby*. Expresný bezoplachový balzam GLISS COLOR PERFECTOR prináša okamžitú dokonalú starostlivosť a ochranu farbených vlasov. A nakoniec, bezoplachová starostlivosť

  GLISS COLOR PERFECTOR intenzívny balzam poskytuje obzvlášť intenzívnu kúru, ochranu farby* a lesk – pre hodvábne hladké a žiarivo lesklé farbené vlasy.

*  V kombinácii so šampónom COLOR PERFECTOR

 

PREHĽAD PRODUKTOV GLISS COLOR PERFECTOR 

 

ŠAMPÓN GLISS COLOR PERFECTOR REPAIR & COLOR SHINE, 250ml, 3,49 EUR

Hĺbková obnova a ochrana farby, ktorá vydrží až 40 umytí. Kombinácia KYSELINY HYALURONOVEJ + EXTRAKTU Z BRUSNÍC. Pre farbené, melírované, či odfarbené vlasy.

 

KONDICIONÉR GLISS COLOR PERFECTOR REPAIR & COLOR SHINE, 200ml, 3,49 EUR

Intenzívna starostlivosť a ochrana farby, ktorá vydrží až 40 umytí. Kombinácia KYSELINY HYALURONOVEJ + EXTRAKTU Z BRUSNÍC. Pre farbené, melírované alebo odfarbené vlasy.

 

EXPRESNÝ BEZOPLACHOVÝ BALZAM GLISS COLOR PERFECTOR, 200ml, 4.99 EUR

Starostlivosť a ochrana farieb, ktorá vydrží až 40 umytí.**. Kombinácia KYSELINY HYALURONOVEJ + EXTRAKTU Z BRUSNÍC. Pre farbené, melírované, či odfarbené vlasy.

 

* V kombinácii so šampónom COLOR PERFECTOR.

** V kombinácii so šampónom a kondicionérom COLOR PERFECTOR.

 

INTENZÍVNY BEZOPLACHOVÝ BALZAM GLISS COLOR PERFECTOR, 150ml, 4,99 EUR

Intenzívna obnova a lesk farbených vlasov. Kombinácia KYSELINY HYALURONOVEJ + EXTRAKTU Z BRUSNÍC. Pre farbené, melírované alebo odfarbené vlasy.

 

MASKA 2v1 GLISS COLOR PERFECTOR, 300ml, 5.29 EUR

 

Masku je možné použiť pred nanesením šampónu pre jemnejšie výsledky alebo po použití šampónu pre intenzívnu starostlivosť. Hĺbková starostlivosť zapôsobí už za tri minúty, obnovuje vnútornú štruktúru vlasov v dvojnásobne rýchlom čase a vydrží až  40 umytí.