Vychutnajte si pivný špeciál Staročeský Malvaz 13%

14.02.2017 13:13

Tohtoročnú pivnú sezónu otvárajú Krušovice s pivným špeciálom Staročeský Malvaz 13%, ktorý uspokojí všetkých náročných milovníkov piva. Tento polotmavý pivný špeciál jantárovej farby sa vyznačuje plnou chuťou a zamatovou horkosťou a je stvorený pre všetkých, ktorí hľadajú v pive viac ako len spôsob na ideálne uhasenie smädu. Staročeský Malvaz 13% je dostupný v limitovanej edícii od začiatku februára vo vybraných puboch na celom Slovensku.

 

Pivo Malvaz má v pivovare Krušovice dlhú históriu. Vyrábalo sa vždy pri výnimočných príležitostiach a je ukážkou prísne stráženého umenia sládkov, ktoré sa odovzdáva po generácie. Základom tohto polotmavého 13-stupňového špeciálu je tradičný postup výroby z výberových sladov, žateckého chmeľu a kvalitnej vlastnej vody z podzemných vrtov. 

 

Na prvý pohľad je Staročeský Malvaz typický svojou jantárovou farbou, ktorá predznamenáva intenzívny zážitok. Jeho silu a plnú chuť vyvažuje výraznejšia, dlhotrvajúca a príjemná zamatová horkosť. Vďaka svojmu charakteru sa hodí na špeciálne príležitosti, ktoré si chcete naplno vychutnať, alebo ak pre svoju zbierku pivných zážitkov práve vyhľadávate nové chute zlatého moku.