Vstúpte do roku 2024 s kapsulou v nadčasovom štýle

08.02.2024 22:56

Nová kolekcia The F&F Edit: Vstúpte do roku 2024 s kapsulou v nadčasovom štýle.

S príchodom nového roka prichádza aj čas na refresh šatníka. Stavte na nadčasovosť kúskov, ktoré budete milovať roky. Značka F&F predstavuje ďalšiu vlnu kolekcie The F&F Edit. Kapsulová kolekcia „must-have“ kúskov vnesie do každodenného šatníka kvalitu a štýl. Kolekcia sa zameriava na nadčasové strihy, nestarnúci denim či ikonické kabáty, ktoré len tak nevyjdú z módy. Kúsky sú ľahko kombinovateľné a zaručene po nich siahnete počas niekoľkých sezón. Novú kolekcie The F&F Edit nájdete už teraz vo vybraných obchodných domoch Tesco.

 

Kapsulový šatník s F&F

Kolekcia The F&F Edit kladie dôraz na koncept kapsulového šatníka. Tento prístup k móde je nielen štýlový, ale aj praktický a udržateľný. Kapsulový šatník vytvoríte vďaka výberu viacúčelových a ľahko kombinovateľných kúskov, ktoré zjednodušujú každodenný výber oblečenia a zároveň poskytujú širokú škálu možností využitia na rôzne príležitosti. Kolekcia The F&F Edit poskytuje kľúčové prvky pre kapsulový šatník vrátane nadčasových kúskov a flexibilných základov, ktoré môžete nosiť rok čo rok. S The F&F Edit sa môžete tešiť na šatník, ktorý je nielen elegantný a moderný, ale aj funkčný a prispôsobuje sa vašim potrebám.

Kolekcia je navrhnutá s dôrazom na minimalizmus a všestranné využitie. Sústredí sa na neutrálne a zemité tóny, ktoré môžete bez námahy kombinovať naprieč sezónami. Odvážnejšie pruhy pridávajú jednotlivým kúskom rozmer a hĺbku, zatiaľ čo rebrový materiál prináša do kolekcie moderný nádych. Prostredníctvom hry s textúrami a ikonickými strihmi The F&F Edit dodáva nadčasovým klasikám súčasný nádych.

Či už ste fanúšičkou univerzálneho denimu alebo preferujete elegantnejšiu módu, v tejto kolekcii si do svojho šatníka nájde to pravé každá žena. Siluety sú voľnejšie, často jemne oversized, ale zároveň pôsobia žensky a elegantne. Kolekcia ponúka pohodlie aj štýl nielen svojimi strihmi, ale najmä vďaka zvoleným materiálom. Kompaktná bavlna, lyocell a viskóza zabezpečujú pohodlnosť, príjemné nosenie a zároveň vás prekvapia svojou kvalitou.

Trendy na rok 2024

V roku 2024 budú módne trendy silne ovplyvnené kombináciou praktickosti a retro šarmu. Vesty, ako univerzálny a štýlový kúsok, sa stanú kľúčovým prvkom v šatníkoch, ponúkajúc vrstvenie a flexibilitu pre rôzne príležitosti. 

Denim, vždy obľúbený pre svoju odolnosť a univerzálnosť, sa objaví v inovatívnych strihoch, čím oživí klasický vzhľad s moderným nádychom. Kapsulové šatníky, ktoré zdôrazňujú kvalitu a multifunkčnosť, budú naďalej dominovať, keďže spotrebitelia hľadajú spôsoby, ako optimalizovať svoje investície do módy. A nakoniec návrat k retro štýlu prinesie nostalgické prvky z minulých dekád, ako sú výrazné vzory a siluety, vďaka čomu sa vytvorí harmonická rovnováha medzi starými a novými prvkami v každodennom oblečení. Vrátil sa aj trend širokých „retro“ nohavíc, ktorý pretrváva už pár rokov. Určite by ste ho nemali zatracovať, lebo vie opticky predlžiť vašu siluetu a do akéhokoľvek outfitu vnesie sviežosť a mladistvý nádych. Viac trendov od značky F&F nájdete na stránke www.tesco.sk/ff/ alebo na facebookovej stránke F&F.