Voňavé perly pre váš šatník

26.04.2018 21:41

Milujete vo svojom šatníku farby a odvážne kúsky alebo ste skôr na klasiku, či športové outfity? Nech už je váš štýl obliekania akýkoľvek, jeden „doplnok“ nevyjde nikdy z módy, a to voňavé oblečenie. Doprajte svojmu šatníku jarný refresh vďaka novinke Silan Perfume Pearls od spoločnosti Henkel.

Hoci je aviváž už akousi samozrejmosťou, sú materiály, ktoré sa s ňou jednoducho nekamarátia. Najmä v prípade funkčných materiálov či používania sušičky, treba na aviváž úplne zabudnúť. V takýchto prípadoch sú tou správnou voľbou voňavé perličky Silan Perfume Pearls.

Silan perličky obohatia obľúbené kúsky zo šatníka o očarujúcu a intenzívnu vôňu, ktorá sa ponesie mestom spolu s vami. Vďaka technológii Micro-Pearls sa vôňa uvoľňuje pri každom pohybe a sprevádzať vás bude počas dlhých 20 týždňov.

Na výber sa ponúkajú hneď tri varianty perličiek, vyskúšajte, ktoré vám pristanú najviac:  Magic Affair – tajomná vôňa so zmyselnými tónmi talianskych sliviek, irisu a šafranu, Fresh Joy, elegantná kvetinová vôňa, ladená tónmi francúzskych parfumov, či Blooming Fantasy, elegantná kvetinová vôňa, pripomínajúca čerstvé ovocné tóny limetky, jablka a marhule.

Parfumy vo forme perličiek sú vhodné na všetky materiály, teploty, ako aj farby a oblečenie možno následne sušiť v sušičke. Perličky Silan Perfume Pearls jednoducho vložte do pracieho bubna ešte pred uložením bielizne a oblečenie vyperte ako obvykle. Potom si už len užívajte príjemnú a dlhotrvajúcu vôňu. 

 

Odporúčaná maloobchodná cena za balenie 260g je 6,99 eur.

Fotogaléria: Voňavé perly pre váš šatník

Záznamy: 1 - 4 zo 6
1 | 2 >>