Vôňa a jemnosť 24/7 s avivážami Silan

08.07.2022 21:33
Vôňa, jemnosť a mäkkosť, je to čo nájdete v nových avivážach Silan, ktoré okrem príťažlivého designu ponúkajú i inovatívne zloženie šetrné k životnému prostrediu s podielom 97 % biologicky odbúrateľných zložiek*.  Doprajte si neodolateľnú vôňu vášho oblečenia, ktorá vás vďaka unikátnej technológii udržateľného parfumu s konceptom 24/7  bude sprevádzať počas celého týždňa.
 
Užívajte si intenzívnejšiu vôňu a jemnosť čerstvo vypraného oblečenia, vďaka špičkovej technológii Green Double-Cap s biologicky odbúrateľnými parfumovými kapsulami, ktorá dodá oblečeniu neodolateľnú dlhotrvajúcu sviežosť. Vôňa sa totiž najprv uvoľňuje vo fľaši, následne sa rozvíja pri praní aj sušení oblečenia a naplno sa prejaví pri samotnom nosení. Užite si pocit neuveriteľne jemnej bielizne a dlhotrvajúce svieže vône 7 dní, 24 hodín denne. 
 
Aviváže značky Silan prešli moderným redizajnom, preto ich teraz nájdete v nových výrazných farebných obaloch. Sú balené v 100% recyklovateľnej rPet fľaši s ľahko recyklovateľným obalom. Pred umiestnením do plastového odpadu ich pre vyššiu efektivitu triedenia, zbavte vrchného obalu. Navyše aviváže Silan z radu Aromatherapy, Classic a Fresh Control obsahujú 97% biologicky odbúrateľných zložiek*, takže sú ohľaduplnejšie a ešte šetrnejšie k životnému prostrediu.  
* Vzťahuje sa k organickým zložkám podľa OECD 301/302
 
Siahnite po intenzívnejších vôňach aviváží Silan z radu Aromatherapy alebo pre milovníkov sviežich vôni sú tu aviváže z radu Classic.
 
Relax s radom Aromatherapy
Aviváže radu Aromatherapy so vzácnymi esenciálnymi olejmi vám navodia jedinečný zážitok pre vaše zmysly, či už siahnete po upokojujúcej vôni magnólie, zvodného frangipani, jemného lotosového kveta či divokej ruže. 
Značka Silan Aromatherapy neprichádza len s vylepšenou technológiou, ale aj rozšíreným portfóliom o ďalšie dve novinky Silan Relaxing Maledives a Fascinating Jungle s nádychom letnej exotiky. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Silan Classic
Vyskúšajte obľúbený modrý variant Silan Fresh Sky s novou intenzívnejšou vôňou. Alebo siahnite po Spring Lavender inšpirovaný levanduľovými poliami alebo po novom žltom variante Morning Sun a dodajte vašej bielizni neuveriteľnú jemnosť a intenzívnejšiu dlhotrvajúcu sviežosť. Pri praní moderných ľahkých a vzdušných kúskov oblečenia zo syntetických materiálov siahnite po inovovaných avivážach s technológiou neutralizácie proti zápachu – rad Fresh Control, ponúka varianty Cool Fresh a kvetinový Floral Crips.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maloobchodná odporúčaná cena aviváží Silan v rade Classic je 5,49 eur/ 1800 ml.
Maloobchodná odporúčaná cena aviváží Silan v rade Aromatherapy je 5,49 eur/1450ml.