Vianočné pečenie s Tescomou

02.12.2023 17:12

Zoznámte sa s produktmi, s ktorými sa stane pečenie naozajstnou zábavou. Prácu nielen uľahčia, pomôžu aj jedinečnému a originálnemu vzhľadu vašich kulinárskych výtvorov. Nezáleží na tom, či upečiete tri alebo desať druhov vianočných koláčov, dôležité je, či vás to bude baviť. Vyskúšajte pomocníkov od Tescomy a prineste do svojej kuchyne vôňu a pohodu Vianoc.

 

TESCOMA Pečiatky na sušienky DELÍCIA s vianočnými motívmi

 

Obsah obrázku Svačinka, sušenka, jídloPopis byl vytvořen automatickyPríprava cesta na krehké maslové, či kakaové sušienky, je nenáročná a s originálnymi pečiatkami na sušienky od Tescomy z neho môžete vykúzliť krásne a hlavne chutné vianočné koláčiky. Nejedná sa o obyčajnú formičku na cesto, ale o pečiatku s integrovaným zásobníkom, v ktorom nájdete 6 ľahko vymeniteľných razníc s originálnymi motívmi a praktický kruhový vykrajovač. Táto elegantná súprava vám umožní vykrojiť a zároveň natlačiť motív na sušienku v jednom kroku. Stačí si len vybrať zo šiestich vianočných motívov. Dekory môžete navyše kedykoľvek vymeniť a v jednej várke upiecť dokonalý sušienkový mix. K pečiatke dostanete aj odskúšané recepty na jemné a úžasne krehké sušienky.

 

Pečiatky na sušienky DELÍCIA s vianočnými motívmi kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

TESCOMA Vianočné vykrajovače na linecké pečivo DELÍCIA

Obsah obrázku módaPopis byl vytvořen automaticky se střední mírou spolehlivosti

Tradičné linecké pečivo nesmie na vianočnej tabuli chýbať. S vykrajovačmi od Tescomy mu tento rok môžete dať novú podobu a do okrúhleho vianočného pečiva urobiť stred v tvare snehuliaka, panáčika, hviezdičky, zvončeka, stromčeka či betlehemskej hviezdy. V súprave nájdete dve veľké plastové kolieska s hladkým a zvlneným okrajom ak tomu 6 mini vykrajovačov, s ktorými jednoducho zvýrazníte stred tradičného vianočného pečiva. Všetky vykrajovače sú prehľadne uložené na plastovom krúžku, čím vám odpadne ich hľadanie v zabudnutých kútoch šuplíka.

 

Vianočné vykrajovače na linecké pečivo DELÍCIA kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

TESCOMA Stojanček na včelie úliky a formička na včelie úliky DELÍCIA

 

Obsah obrázku jídloPopis byl vytvořen automaticky se střední mírou spolehlivosti

Obsah obrázku žlutáPopis byl vytvořen automatickyVčelie úliky sú obľúbeným vianočným koláčikom, mnoho gazdiniek sa mu však kvôli náročnosti vyhýba. Špeciálny stojanček na včelie úle od Tescomy zdĺhavú prípravu tohto lahodného koláča veľmi uľahčí. Vytvarované úliky vložíte špičkou dole do stojanu, ľahko ich naplníte krémom a uzavriete lineckým kolieskom, alebo okrúhlou piškótou. Uzavreté včelie úle potom necháte v stojane potrebný čas uležať. Ideálne je ho kombinovať s formičkou na včelie úliky od Tescomy, s ktorou je ľahké mäkké nepečené cesto dostať do požadovaného tvaru. Formička je otváracia, takže sa z nej úliky po vytvarovaní ľahko vynímajú. Súčasťou súpravy je tiež tvorítko dutiniek a vykrajovač, ktoré poslúžia na vykrojenie ideálne veľkých koliesok z lineckého cesta, ak nechcete ako základňu vianočného koláčika používať klasické piškóty.

 

Stojanček na včelie úliky a formičku na včelie úliky DELÍCIA kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

Obsah obrázku Lékařské vybavení, osobaPopis byl vytvořen automatickyTESCOMA Cukrárska zdobiaca ceruzka DELÍCIA

 

Ak si netrúfate na zdobenie pomocou mikroténového vrecúška, ktoré si vyžaduje celkom veľkú zručnosť, alebo ak sa do prípravy vianočných koláčikov zapájajú aj deti, určite oceníte zdobiacu ceruzku s pružným silikónovým telom od Tescomy. S touto neobyčajnou „písacou potrebou“ budú vaše perníčky vyzerať ako by ich robil majster cukrár. Dokáže zdobiť veľmi jemnými, plynulými a presnými linkami rôznych hrúbok. Naplňte ju klasickým bielkovým krémom, alebo zaexperimentujte a použite rozpustenú čokoládu. K cukrárskej zdobiacej ceruzke DELÍCIA dostanete lievik uľahčujúci jej plnenie, praktický stojan s prísavkou na jej odkladanie a univerzálny čistič trysiek. S dekoračným pomocníkom od Tescomy zostanú vaše ruky počas zdobenia čisté.

 

Cukrársku zdobiacu ceruzku DELÍCIA kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

TESCOMA Mlynček na oriešky DELÍCIA

Obsah obrázku Malý spotřebič, kuchyňský spotřebič, Domácí spotřebič, spotřebičPopis byl vytvořen automaticky

Súčasťou mnohých vianočných receptov sú rôzne druhy orieškov, najčastejšie v namletej forme. Nekupujte si vopred pomleté vrecúška, majte kvalitu surovín, s ktorými pracujete, pod kontrolou. V mlynčeku od Tescomy ľahko rozdrvíte jadrá vlašských, lieskových a kešu orechov, mandle, pistácie, ale napríklad aj kusy čokolády, alebo detské piškóty a iné sušienky. Mlynček má masívny mlecí disk z nehrdzavejúcej ocele s dvoma veľkosťami otvorov na prípravu najemno, alebo nahrubo mletých posypov. Mlynček má dostatočne priestorný zásobník na pripravované posypy a je opatrený protišmykovou úpravou pre bezpečné použitie.

 

Mlynček na oriešky DELÍCIA zakúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

Obsah obrázku vejce, Mísicí mísa, interiér, mísaPopis byl vytvořen automatickyTESCOMA Digitálna kuchynská váha GrandCHEF

 

Kuchynská váha s priestrannou odnímateľnou misou s objemom 2,5 l od Tescomy umožňuje nielen pohodlné váženie pevných, sypkých a tekutých potravín, ale aj ich bezpečné prenášanie. Váha má funkciu postupného dovažovania. Môžete si tak všetky suroviny na vianočné koláčiky jednoducho postupne dodávať priamo do misy. Ďalej je vybavená prehľadným displejom s veľkými číslicami a dotykovými tlačidlami. Misa je vybavená stupnicou od 500 ml do 2500 ml. Maximálna hmotnosť vážených potravín je 5 kg a presnosť váhy je na jeden gram.

 

Digitálnu kuchynskú váhu GrandCHEF kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

TESCOMA Stojan na plechy na pečenie GrandCHEF

Obsah obrázku kuchyňské potřeby, kov, plech na pečeníPopis byl vytvořen automaticky

Stojan na plechy od Tescomy je možné používať v dvoch polohách. V horizontálnej umožňuje prehľadné odkladanie plechov s vianočnými koláčmi pred ich vložením do rúry a následne slúži na odkladanie horúcich plechov plných voňavých dobrôt. Tým šetrí miesto, ale hlavne zvyšuje bezpečie, pretože sa tak zníži riziko, že sa o pohádzané plechy niekto popáli. Je preto vynikajúcim pomocníkom najmä pri pečení väčšieho množstva koláčikov. To predovšetkým na Vianoce určite oceníte. Vo vertikálnej polohe je stojan vynikajúci na rýchle odkvapkávanie a sušenie umytých plechov a ich prehľadné skladovanie. Stojan na plechy GrandCHEF je vhodný pre všetky plechy na pečenie od Tescomy.

 

Stojan na plechy na pečenie GrandCHEF kúpite na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.