Veselo a originálne aj pri vode

29.07.2020 10:53
Dedoles dopĺňa svoj sortiment o veselé letné výrobky. V ponuke pribudli plavky, šľapky aj žabky. Čas strávený pri vode tak bude oveľa veselší!
Tak to má fakt šťavu! Obľúbené vzory z ponožiek, ale aj mnoho ďalších, môžete objaviť na horúcich letných novinkách z Dedolesa. Do sortimentu pribudli veselé plážové šľapky, ktoré si zamiluje každý. 

Osviežte si teplé letné dni veselým dizajnom na pohodlných Dedoles šľapkách.  Hodia sa na pláž, k bazénu, ale i na prechádzku mestom. Zaručujeme, že všade, kde sa v nich objavíte, bude veselo. Vyberajte z veľkostí 36 až 45 a rôznych veselých letných vzorov.
Dedoles, veselé šľapky, cena od 19,99 €
 

Žabky sú obľúbenou obuvou k vode. Dobre sa v nich vetrá noha a vďaka jedinečnému a originálnemu dizajnu v nich určite zažiarite. Sú vyrobené z odolného materiálu a dostupné sú veľkosti 36 až 45. Rovnaké vzory nájdete aj na plavkách, takže sa môžete dokonale zladiť.

Dedoles, veselé žabky, materiál: 100% polyester, cena od 10,- €.

Zdá sa, že kreatívni dizajnéri z Dedolesa myslia na všetko. K dokonalému letnému outfitu potrebujete predsa i plavky. Vyberajte z neokukaných motívov vo veselých farbách.

Dámy majú na výber krásne celé plavky, na ktorých sa pekne vynímajú navrhnuté vzory, alebo úspornejšiu verziu bikín pre pekne opálená brušká. Vrchný a spodný diel sa predávajú samostatne, takže si môžete vytvoriť svoju vlastnú kombináciu veľkostí i vzorov. Teraz už len vybrať tie naj!

Dedoles, veselé dámske celé plavky, materiál: 85% polyester, 15% elastan, podšívka: 100% polyester, cena 29,99 €.

Dedoles, veselý vrchný diel plaviek, 85% polyester, 15% elastan, podšívka: 100% polyester, cena 19,99 €.

Dedoles, veselý spodný diel plaviek, 85% polyester, 15% elastan, podšívka: 100% polyester, cena 9,99 €.

Pánske plavky tiež pekne zladíte so šľapkami či žabkami rovnakých motívov. Buďte originálni všade, kde doplávate..

Dedoles, veselé pánske plavky, materiál: 100% polyester, cena 24,99 €.

Pozor! Pozor! Vo vode sú žraloci! Našťastie iba na plavkách. Žraloci sú morskí predátori, napriek ich zaujímavému vzhľadu by sa s nimi nechcel nikto stretnúť. Tie na Dedoles plavkách však nikomu neublížia. Plavky sú vyrobené z polyesteru, takže sú ľahké a priedušné.

Viac vzorov nájdete na www.dedoles.sk

 

Fotogaléria: Veselo a originálne aj pri vode

Záznamy: 13 - 15 zo 15
<< 1 | 2 | 3 | 4