Veľká noc s Tescomou

09.03.2024 10:02

Nezmeškajte príležitosť vytvoriť si vlastné veľkonočné zázraky s formičkami a ďalšími pomocníkmi od Tescomy! Oživte svoje sviatočné pečenie a urobte si tak nezabudnuteľnú Veľkú noc plnú radosti a chuťových zážitkov.

 

Forma na barančeka DELÍCIA

Ak chcete, aby váš veľkonočný baranček vyzeral ako živý, vyskúšajte keramickú formu s elegantnou dvojfarebnou glazúrou od Tescomy. Vyniká detailne prepracovaným vnútorným dekórom, ktorý zaručuje, že výsledný múčnik bude mať vždy krásne tvarovanú hlavu a vierohodne stvárnené ovčie rúno. Tvary barančeka vďaka tomu budú dobre rozpoznateľné aj v prípade, že ho dochutíte čokoládovou polevou. Forma je vyrobená z glazovanej keramiky, ktorá má prirodzene nepriľnavé vlastnosti a baranček vám preto pôjde z formy ľahko vyklopiť. Keďže je navyše aj pekná na pohľad, môže vám slúžiť ako zaujímavá dekorácia.

 

Formu na barančeka DELÍCIA zakúpite za 38 € na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

Tvorítko na koláčiky a linecké pečivo DELÍCIA

 

Tento nenápadný, ale veľmi užitočný pomocník od Tescomy je perfektný na prípravu rôzneho veľkonočného pečiva z kysnutého a lineckého cesta. Vyskúšajte ho a sami sa presvedčíte, koľko práce vám ušetrí. Pomocou dvojdielneho tvorítka môžete vytvoriť hneď tri rôzne maškrty. Plné kolieska s jamkou uprostred na prípravu koláčikov, plné kolieska bez jamiek na prípravu šišiek a klasických lineckých koliesok alebo kolieska s otvorom uprostred, vďaka čomu získate perfektne tvarované donuty a linecké kolieska s prázdnym stredom. Tvorítko DELÍCIA od Tescomy ľahko rozložíte a vyčistíte.

 

Tvorítko na koláčiky a linecké pečivo DELÍCIA zakúpite za 4,90 € na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

Veľkonočné formičky na plnené pečivo DELÍCIA

So šikovnými formičkami od Tescomy ľahko pripravíte originálne veľkonočné pečivo. Súprava obsahuje tri jarné motívy – vajíčko, kuriatko a zajačika, ďalej tvorítko na dutinky, ktoré slúži zároveň ako vykrajovač lineckých koliesok. Formičky sú otvárateľné, pečivo z nich vďaka tomu ľahko vyklopíte. Prekvapte tento rok kúpačov a pripravte im originálnu veľkonočnú výslužku.

 

Veľkonočné formičky na plnené pečivo DELÍCIA zakúpite za 7,80 € na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

 

Veľkonočné vykrajovače DELÍCIA

S veľkonočnými vykrajovačmi od Tescomy pripravíte pečivo v jarných motívoch, akým je zajačik, vajíčko a sliepočka. Vykrajovače s ôsmimi rozkošnými variantami sú uložené na praktickom krúžku, takže sa vám nikam nezatúlajú. Sú vyrobené z odolného plastu so zosilneným horným okrajom. Celkovo sa s nimi dobre pracuje. Sú dostatočne ostré, zároveň však bezpečné, takže s nimi môžu pracovať aj deti.

 

Veľkonočné vykrajovače DELÍCIA zakúpite za 6,90 € na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.

 

Servírovací stojan na taniere ONLINE

S pekným a praktickým podávaním veľkonočného pečiva vám pomôže servírovací stojan od Tescomy, do ktorého taniere umiestnite nad seba. Nebudú vám tak nikde prekážať a kúpači budú mať k pripraveným chuťovkám pohodlný prístup. Vďaka pružným silikónovým stredom sú taniere stabilne uložené v stojane. Až bude všetko pečivo zjedené, jednoducho ho zložíte a upracete, nezaberie skoro žiadne miesto.

 

Servírovací stojan na taniere ONLINE zakúpite za 16,60 € na stránkach www.tescoma.sk, alebo môžete navštíviť jednu z kamenných Tescoma predajní.