Vanilka vo vašich dezertoch už nikdy nebude chýbať

17.11.2017 15:42

Dr. Oetker, špecialista na vanilku, prináša unikátnu novinku!

Len máloktorá chuť a vôňa je tak rozpoznateľná ako vanilka. Je základnou, no zároveň mimoriadne vzácnou ingredienciou pri pečení a príprave dezertov. Predstavte si, že 10 vanilkových strukov je ukrytých v jednej paste, ktorú môžete mať vždy po ruke. Teraz sa sen stáva skutočnosťou! Dr. Oetker totiž prináša výnimočnú a rafinovanú Vanilkovú pastu Bourbon.

 

Kúzlo sladkej vanilky

Po šafrane je vanilka druhou najdrahšou koreninou na svete a zároveň jednou z najobľúbenejších príchutí vôbec. Dr. Oetker vám teraz prináša tento exotický skvost v unikátnej forme ako Vanilkovú pastu Bourbon, ktorá dodá vašim receptom výraznú chuť pravej vanilky. Ide o prémiový a vysokokvalitný výrobok, v ktorom sa snúbi rafinovaná́ kombinácia vanilkového extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým strukom. Výsledkom je zamatovo jemná vanilková pasta, ktorej chuť je jemne sladkastá a vôňa veľmi intenzívna.

 

Praktické a ekonomické balenie

Určite poteší aj jej komfortné a jednoduché dávkovanie, o ktoré sa postará́ balenie v praktickej tube. Výhodou Vanilkovej pasty Dr. Oetker je taktiež to, že ňou nemusíte šetriť! Jedno balenie obsahuje 100 g jedinečnej vanilkovej chuti a vystačí ako 10 vanilkových strukov!

 

Univerzálne využitie

Vďaka jemnej, sirupovo-krémovej konzistencii, je Vanilková pasta Dr. Oetker vhodná do všetkých receptov. Využijete ju v krémoch, sladkých omáčkach, nápojoch, zmrzlinách a pri pečení všade tam, kde potrebujete dodať neopakovateľnú chuť a intenzívnu vôňu pravej vanilky Bourbon.

Odporúčaná maloobchodná cena Vanilková pasta s mletým strukom (100g): 4,49 – 4,99 €

Vyskúšajte všetky produkty z vanilkového radu od Dr. Oetker

 

Vanilkový cukor

obsahuje len 100% prírodnú vanilkovú arómu s extraktom z vanilky a jemne mletý cukor. Vybraná prírodná vanilková aróma ponúka príjemnú, komplexnú vôňu vanilky na praktické použitie do každej kuchyne.

Extrakt Bourbon Vanilka Madagaskar

dodá všetkým receptom chuť pravej vanilky. Je vyrobený z prírodného extraktu z najkvalitnejších vanilkových strukov. Neobsahuje alkohol, jedná sa o jedinečnú prírodnú kvalitu.

Vanilková pasta Bourbon

obsahuje extrakt z vanilky Bourbon so semienkami z mletých vanilkových strukov. Vystačí ako 10 vanilkových strukov.