V Auparku sa vyhnete horúčavám a vybavíte všetko jedným ťahom

25.07.2022 23:32

Z roka na rok sú u nás letá teplejšie a neraz sa stane, že teploty vystúpia nad horúcich tridsať stupňov. Ako v meste vydržať extrémne horúčavy a skĺbiť ich s každodenným životom plným povinností? Nákupné centrum Aupark je správnym miestom na prežitie aktívneho popoludnia tak, aby vám bolo aj v týchto horúcich dňoch príjemne. Nielen, že vybavíte pod jednou strechou všetko naraz, ale sa aj dobre najete a zabavíte. Príďte sa schladiť, využite čas efektívne a o program sa postaráme za vás, pretože u nás zažijete jednoducho chill. Everyday Chill.

 

Atrakcie s detským ihriskom či Sad Janka Kráľa

V podvečerných hodinách sa môžete presunúť do vonkajších priestorov Auparku, kde sa horúcich letných dní báť nemusíte, pretože tam na vás čaká poobede príjemný chládok. Výborným riešením je  reštaurácia Kubu s vonkajším terasovým sedením, kde navyše máte k dispozícii široký výber detského menu. Deti sa môžu zabávať na otvorenom dvore a vy ich máte vždy na dohľad. V areáli detského ihriska nájdu vaši drobci množstvo atrakcií, elektrické autíčka či trampolíny, na zemi novo nakreslenú skákaciu škôlku a aj hravé foto inštalácie s motívom detských kresieb, pri ktorých sa môžete spoločne odfotiť a zachovať si tak milú spomienku na príjemne prežité chvíle. Nezabúdame ani na vašich štvornohých miláčikov, ktorí sa môžu osviežiť počas leta z fontánky, ktorú sme pre nich zriadili v priestoroch detského ihriska. Najväčší bratislavský park, Sad Janka Kráľa, ponúka ideálne miesto na rodinné prechádzky na čerstvom vzduchu v prírode.

 

Dobré jedlo, svieži drink či zmrzlinový pohár

Dovolenkovú atmosféru dokonale nasiaknete v reštaurácii Duetto Ristorante, kde si v  klimatizovaných vnútorných priestoroch alebo na vonkajšej krytej terase s krásnym výhľadom  na Bratislavský hrad môžete vychutnať obľúbenú stredomorskú kuchyňu. Po gastronomickom zážitku v podobe dobrého jedla prichádzajú na rad osviežujúce drinky či kvalitná káva.

 Lahodný miešaný drink s plátkom pomaranču, Aperol Spritz, vám pripravia v BLUE BEAR Caffe and bar, kde si na vonkajšej terase môžete posedieť v príjemnom tieni celé poobedie. Čerstvé ovocné nealko limonády či šálku kávy si zas môžete vychutnať v Café Dias. Schlaďte sa napríklad aj zmrzlinovým kokteilom či zmrzlinovým pohárom v kaviarni Julius Meinl. Možností je veľa, stačí si len vybrať.

 

Obľúbený film v Cinemacity

Všetci milovníci filmov sa môžu tešiť na svetové hity ako Top Gun: Maverick, Thor či Elvis, ktoré momentálne bežia v slovenských kinách. Filmové novinky si dokonale

 vychutnáte v pohodlných sedačkách multifunkčného kina Cinemacity. Pre vašich najmenších máme pripravené špeciálne detské kino, v ktorom sa od augusta budú každý deň premietať animované filmy z dielne Festivalu Bienále animácie Bratislava. Deti sa môžu navyše každú stredu v júli a v auguste zúčastniť na kreatívnych workshopoch, ktoré si pripravil Medzinárodný dom umenia pre deti BIBIANA. V tvorivých dielňach sa naučia viac o tvorbe animovaného filmu alebo si vytvoria vlastnú ilustrovanú pohľadnicu.

 

Vernostný program sa oplatí

Aupark má pre všetkých členov vernostného programu prichystané rôzne zľavy či výhody. Či už ide o prednostné vstupy na podujatia, šatne zadarmo, zľavové kupóny či malé darčeky k nákupu v rôznych predajniach, Aupark vás vždy rád odmení. Počas celého roka môžete navyše využívať služby módneho stylistu úplne bezplatne a na každej spoločenskej udalosti ohúriť svojim vzhľadom všetkých zúčastnených.

 

Členom vernostného programu sa môžete stať jednoducho. Stačí ak si vybavíte vernostnú kartu prostredníctvom mobilnej aplikácie Aupark alebo vyplnením online formulára na webovej stránke Auparku. S jej vyhotovením vám veľmi rád pomôže aj náš ochotný personál na info pulte.