Užite si nekonečnú zábavu na Uprising festivale so značkou Desperados

23.08.2022 14:48

Uprising festival sa bude niesť na poriadnej vlne zážitkov. Postará sa o to pivná značka Desperados, ktorá je hlavným partnerom podujatia a zároveň si pre návštevníkov pripravila niekoľko atraktívnych prekvapení. Pätnásty ročník obľúbeného festivalu štartuje v piatok 26. augusta a potrvá do soboty 27. augusta.

Milovníci festivalov sa môžu už čoskoro tešiť na dva dni plné hudby a zábavy na známom podujatí Uprising. Hlavným partnerom je opäť pivná značka Desperados, ktorá poteší návštevníkov zaujímavým programom. Tí budú môcť ochutnať novinku Desperados Lime v čapovanej verzii. V rámci predstavenia novinky si značka pripravila špeciálne tetovacie štúdio, z ktorého si každý účastník môže odniesť originálne tetovačky Desperados svietiace v tme. Tie vznikli v spolupráci s umelcom Michalom „Hazim“ Haziorom.    

Okrem novinky Desperados Lime bude k dispozícii aj čapovaný Desperados Original, ktorý si návštevníci môžu vychutnať napríklad na penovej party či v špeciálnom fotokútiku. Okrem toho si počas festivalu môžu vyskúšať beer pong či netradičný šport molky.    

Uprising festival bude aj tento rok plný hudobných zážitkov, obľúbených interpretov a nekonečnej zábavy. Štartuje už v piatok 26. augusta a potrvá do soboty 27. augusta.