Umenie na dosah...

19.09.2019 11:00

... vďaka minerálnej vode Budiš.

Milovníci umenia, zbystrite svoju pozornosť. Už v týchto dňoch sa môžete tešiť na špeciálnu limitovanú edíciu minerálnej vody Budiš Slovenské umenie, ktorá je venovaná tvorbe mladých, talentovaných, slovenských maliarov.

Pokiaľ máte blízko k umeniu a radi ho objavujete, určite si túto edíciu nenechajte ujsť. Budiš sa prostredníctvom nej snaží priblížiť umenie širšej verejnosti a vzbudiť záujem o abstraktné umenie. Preto je tu edícia Slovenské umenie, ktorá chce podporiť súčasných umelcov a dostať ich diela z galérií na bežne dostupné miesta, napríklad aj priamo ku vám domov.

Budiš v edície Slovenské umenie spolupracuje s autormi, ktorí sa venujú rôznym umeleckým štýlom. Tešiť sa môžete na geometrické abstrakcie, digitálne umenie, či štrukturalizmus. Etikety fliaš budú zdobiť originálne diela, priamo z ateliérov slovenských autorov. Ak ste zvedaví, akí autori sa do projektu zapojili, nebudeme vás naťahovať. Na fľaškách nájdete obrazy od Lucie Horváthovej, Kristíny Honzirkovej, Borisa Sirka a Miloša Hronca.

Všetky diela, ktoré skrášlia etikety fliaš Budiš existujú aj v reálnej podobe. Takže ak vás očarí ktorékoľvek dielo alebo štýl tvorby od jedného z autorov, môžete ním rozšíriť vlastnú umeleckú zbierku. Pre tých, ktorý zatiaľ nemajú odvahu zbierať umelecké diela je tu edícia Budiš Slovenské umenie, vďaka ktorej si môžete kúsok umenia priniesť priamo ku vám domov.

Cieľom tohto projektu je priblížiť mladšiu generáciu slovenských maliarov širokej verejnosti. Umenie je istá forma spoločenského vedomia a tiež vyjadrenie autorovej duše, ktorá sa k vám prihovára prostredníctvom farieb, tvarov a emócií. A je len na vás, či umenie zaradíte aj do svojho každodenného života a vyskúšate nový pohľad na túto sféru, vďaka edícií Slovenské umenie minerálnej vody Budiš.

 

 

 


 

Fotogaléria: Umenie na dosah...Budiš

Záznamy: 5 - 8 zo 8
<< 1 | 2