Umelecké dielo, ktoré roztancuje vaše zmysly.

22.06.2021 21:57

IKEA a Sonos uvádzajú nový rám obrazu s WiFi reproduktorom SYMFONISK


Výskumy ukazujú, že pre mnohých ľudí je hudba tou najdôležitejšou zložkou, ktorá doma vytvára tú správnu atmosféru. Práve preto sa IKEA a Sonos už dlhodobo snažia v domácnostiach demokratizovať hudbu a zvuk prostredníctvom kolekcie SYMFONISK. Dokonalé prepojenie zvuku a interiérového dizajnu však tentokrát dostalo jedinečný, umelecký podtón. Do rodiny SYMFONISK čoskoro pribudne nový rám obrazu s WiFi reproduktorom, vďaka ktorému si budú môcť ľudia vychutnávať nielen kvalitný zvuk, ale aj kus pravého umenia. Novinka bude dostupná v obchodnom dome IKEA Bratislava od 15. júla 2021.


Skombinovaním poznatkov IKEA zo zariaďovania domácností s expertízou Sonos v oblasti reprodukovaného zvuku vzniká SYMFONISK - kolekcia s originálnym dizajnom, ktorá navyše ponúka skvelý posluchový zážitok. Po lampe s reproduktorom a reproduktore do knižnice, ktoré boli uvedené do sortimentu IKEA v roku 2019, pribudne čoskoro do kolekcie aj nový rám obrazu s WiFi reproduktorom SYMFONISK.

Vďaka kolekcii SYMFONISK je zvuk oblečený do podoby, v ktorej by ste ho možno nečakali. Urobte sebe a svojim blízkym radosť s umeleckým kúskom, ktorý dobre vyzerá aj znie. Rám obrazu s WiFi reproduktorom zo série SYMFONISK bude na Slovensku dostupný už od 15.júla 2021. Reproduktor bude k dispozícii v čiernej alebo bielej verzii. Zákazníci si budú môcť dokúpiť aj predné panely, ktoré sa budú dať jednoducho obmieňať.

                      

Rám obrazu, ktorý je súčasne reproduktorom, môže visieť na stene samostatne, ako solitér, alebo v kombinácii s inými obrazmi. Môže stáť na polici alebo ležať na podlahe, prípadne byť len tak opretý o stenu. Predný panel sa dá obmieňať a štýlovo doladiť s charakterom domácnosti,“ hovorí Stjepan Begic, produktový vývojár v IKEA of Sweden. „Tento reproduktor, ako súčasť rastúceho sortimentu Inteligentnej domácnosti IKEA, prispieva k plneniu našej ambície umožniť čo najviac ľuďom užívať si inteligentnú každodennosť. dodáva.

Každý reproduktor SYMFONISK kombinuje zvukové skúsenosti Sonos s dizajnom IKEA v prekvapivo pútavých nových podobách, kde výsledkom sú výrobky, aké by žiadna z firiem určite nedokázala vytvoriť sama,“ vraví hlavná produktová manažérka Sonos, Sara Morrisová. „Akustický dizajn od Sonos znamená, že reproduktor zabudovaný do rámu obrazu znie na takýto kompaktný tvar viac než skvelo, a vďaka aplikácii Sonos je jeho úvodné nastavenie aj používanie naozaj jednoduché. Táto dlhodobá spolupráca je prísľubom ďalších nových vzrušujúcich nápadov, ktoré do domácností na celej planéte budú vnášať tie najintenzívnejšie posluchové zážitky - v budúcnosti nás teda ešte istotne čakajú neobyčajnejšie výrobky, na ktoré sa už teraz tešíme.“

Rám obrazu s reproduktorom SYMFONISK sa pripája cez WiFi a dá sa použiť ako jediný zdroj zvuku v miestnosti. Je možné ho prepojiť s ďalšími výrobkami z rady SYMFONISK, prípadne s inými výrobkami Sonos. Tak ako pri

 predchádzajúcich výrobkoch SYMFONISK, aj tento nový reproduktor je súčasťou systému Sonos, vďaka čomu sa poslucháči môžu pripájať k viac než 100 streamovacím službám a tie

ž k celej škále produktov Sonos. Od 15. júla 2021 bude rám obrazu s reproduktorom SYMFONISK k dispozícii v obchodných domoch IKEA a na IKEA.com v Európe a v Severnej Amerike – v ďalších regiónoch pribudne do ponuky neskôr.

 

So svojím, prirodzene, zvedavým nastavením, spoločnými hodnotami a vášňou pre skvelé produkty, sa IKEA a Sonos budú navzájom ďalej inšpirovať a určite budú nachádzať nové riešenia a vylepšenia domácností pomocou zvuku a hudby.