Torta, ktorej neodolá žiaden maškrtník

27.05.2019 19:08

Obľúbený puding aj vo forme strakatej torty, ktorej neodolá žiadny maškrtník

Máme dobrú správu pre všetkých milovníkov pudingu Paula. Obľúbený strakatý puding prichádza vo forme zábavnej torty. Paula strakatá torta je dokonalou pochúťkou na narodeniny, meniny alebo na víkend s rodinou. Nadýchaný kakaový korpus a jedinečný strakatý pudingový krém si zamilujú malí i veľkí. Radosť budú mať predovšetkým naši najmenší, na ktorých čakajú zábavné maľovanky na vnútornej strane každého balenia.

Originálna a hravá Paula strakatá torta

Jedinečný výrobok je inšpirovaný obľúbeným pudingom Paula a je určený najmä deťom, ktoré ho milujú. Nová Paula strakatá torta v sebe ukrýva tri vrecúška, v ktorých je zmes na prípravu kakaového korpusu, vanilkového krému a zmes na prípravu pudingových kakaových škvŕn. Lahodný pudingový krém sa dá pripraviť jednoducho za studena, stačí ho zmiešať  s mliekom. Atraktívny dizajn torty i obalu sú zárukou dobrej nálady i vynikajúcej chuti. Na kombinácii kakaového korpusu a pudingového krému si pochutí každý. Originálnu a hravú tortu si  zamilujú všetci i kvôli jej jednoduchej a rýchlej príprave, ktorú zvládnu aj väčšie deti.

Vyhrajte balíček produktov Dr. Oetker

Paula chutí a baví deti!

S Paula strakatou tortou od Dr. Oetker si užijete kopec zábavy. Neprehliadnuteľný dizajn obalu a atraktívna podoba výslednej torty zaujmú deti i dospelých. Navyše má táto strakatá torta prekvapenie pre všetky deti. Na vnútornej strane balenia sa nachádzajú veselé maľovanky, ktoré vyčarujú úsmev na všetkých detských tváričkách. Paula strakatá torta je hravá, veselá a je výbornou voľbou pre všetky deti počas letných prázdnin.  

Odporúčaná maloobchodná cena Paula strakatá torta 420g: 2,79 eur.