TALISMAN

10.07.2015 10:54

Nový sedan značky Renault prináša štýl a skutočný pôžitok z jazdy

Renault hrdo predstavuje svoj nový kompaktný sedan strednej triedy.

Jeho exkluzívny štýl po každej stránke uspokojí náročného zákazníka, ktorý hľadá automobil segmentu D. Priliehavý názov TALISMAN stavia práve na týchto vlastnostiach, aby priniesol ešte väčší pocit harmónie a radosti z jazdy.

Renault TALISMAN je stelesnením jedinečného spojenia:

- asertívneho stylingu: ladné, elegantné línie

- hrejivej, priestrannej kabíny: veľkorysý priestor pre všetkých cestujúcich a v rámci triedy TALISMANU špičkové predné sedadlá, ako aj pozoruhodne veľký batožinový priestor (608 dm3 VDA)

- inovácií zvyšujúcich komfort: digitálny sedempalcový prístrojový panel pod krytom palubnej dosky, R-Link 2 s 8,7-palcovým displejom, farebný predný displej, BOSE Surround Sound audio systém a inteligentný parkovací asistent

- inovácií pre intenzívne zážitky: technológia Multi-Sense, ktorá dokáže prispôsobiť vlastnosti vozidla aktuálnej nálade vodiča. TALISMAN je jediný sedan segmentu D, ktorý ponúka systém 4Control® s aktívnym pružením a s ním nielen jedinečné jazdné vlastnosti, ale aj bezpečné, dynamické a svižné riadenie a vynikajúci jazdný komfort.

Všetky tieto inovácie menia TALISMAN na výnimočný sedan, ktorý vodiča a cestujúcich osloví nielen svojím dizajnom, ale aj príjemnými zážitkami.

TALISMAN sa môže pochváliť najvyšším štandardom kvality, pod ktorú sa podpísala priam puntičkárska pozornosť ku každému detailu, predovšetkým k hĺbke a lesku laku.

Nízke prevádzkové náklady spolu s nízkou spotrebou a emisiami CO2 patria jednoznačne ku kľúčovým silným stránkam TALISMANU.

Renault TALISMAN s istotou zohrá aktívnu úlohu pri obnove a modernizácii špičkových modelov Renaultu a bude sa vyrábať vo francúzskej továrni Douai.

Po svojom predstavení médiám 6. júla 2015 bude spolu s verziou kombi, ktorá ponúkne rovnaké kvality ako sedan, pred verejnosťou debutovať 17. septembra na tohtoročnom autosalóne vo Frankfurte.

 

Nový kompaktný prémiový sedan sa v Európe začne predávať koncom tohto roka.

 

Meno, ktoré vyjadruje silu sedanu Renaultu

 

Mená, ktoré Renault vyberá pre svoje modely, majú symbolizovať ich štýl a osobnosť na všetkých trhoch, kde sa predávajú

V súlade s touto tradíciou dostal TALISMAN charizmatické meno, ktoré navodí dojem ochrany a sily. A zároveň TALISMAN je ľahko vysloviteľné slovo, ktoré je zrozumiteľné v každom kúte sveta.

Toto trojslabičné meno jednoducho a prirodzene plynie z úst a zosobňuje silnú osobnosť a energiu tohto modelu. Kombinácia robustných a neopakovateľných línií spolu s inovatívnymi technológiami vyjadruje ochranu a bezpečnosť.

TALISMAN prináša intenzívnu radosť z jazdy a nefalšovaný zmyselný zážitok.

Fotogaléria: TALISMAN