Tajomstvo dokonalej polevy odhalené

25.10.2016 19:34

Čas Vianoc sa už blíži, a to je ideálna príležitosť popýšiť sa svojim cukrárskym umením. Dokonalá poleva na dezertoch však vie potrápiť nejednu skúsenú gazdinú. Neriskujte a stavte na istotu s Dr.Oetker. Teraz vám prináša novú mliečnu polevu, a zároveň vylepšuje receptúru obľúbenej polevy tmavej.

Dr_Oetker_Poleva_tmava_100g_3D_RGB.jpgDr_Oetker_Poleva_mliecna_100g_3D_RGB.jpgInovácia na vianočnú sezónu

Napiecť chutné koláče je jedna vec, ale dokonale ich ozdobiť je vec druhá. Zvládnuť prípravu polevy ako z cukrárne si vyžaduje istú dávku trpezlivosti a zručnosti. Menej náročná alternatíva je zvoliť si  Polevy od Dr.Oetker, s ktorými to hravo zvládnete.

 

Vyžadujete na povrchu dezertov krásne hladkú a lesklú polevu, ktorá sa pri krájaní takmer neláme? Vyskúšajte novinku od Dr.Oetker – Mliečna poleva. Jej jemná a podmanivá chuť mliečnej čokolády vás očarí, rovnako ako jednoduchá príprava. Stačí ju zohriať v horúcej vode na pár minút a môžete zdobiť priamo z vrecka.  

Ak chcete zostať verní osvedčenej a najpredávanejšej Tmavej poleve od Dr.Oetker, určite vás milo prekvapí jej vylepšená receptúra s vyšším obsahom kakaa. Je tmavšia a hladšia s dokonalou krycou schopnosťou pre vaše dezerty. Pripravíte si ju rozohriatím na pár minút v horúcej vode.

Odporúčaná maloobchodná cena poleva mliečna a poleva tmavá (100g): 0,89 € - 0,99 €.