Svetre a roláky

11.10.2022 22:28

Jesenné kúsky, ktorá vás zahrejú a dodajú vášmu outfitu štipku elegancie

Aj keď sa počas jesene môžu teploty dosahovať príjemné teploty, rána bývajú častokrát sychravé a chladné. Ideálnymi kúskami, ktoré budú počas tohto obdobia vašimi najlepšími priateľmi sú svetre a roláky. Nielenže vás zahrejú a vyhnete sa tak typickému jesennému prechladnutiu, ale môžu byť aj štýlovým prvkom vášho outfitu, ktorý ho dokonale oživí a ozvláštni. Ich výhodou je ľahká kombinovateľnosť a zakomponovanie do akéhokoľvek štýlu.

Chystáte sa do práce a chcete byť naďalej šarmantnou dámou, ale obávate sa nízkych teplôt? Vytiahnite roláky, ku ktorým si zoberte elegantné nohavice v kombinácii so sakom či kabátom. Nechcete zmeškať premiéru filmu, na ktorý ste sa tešili celý rok? Oblečte si sveter doplnený džínsami, vestou či prešívanou bundou a užite si herecké výkony v pohodlnom a ležérnom outfite.

Jeseň hrá farbami, a preto si do svojho šatníka okrem kúskov v prírodných a zemitých tónoch určite zaobstarajte aj niekoľko svetrov a rolákov v odvážnejších odtieňoch. Popularitu si tento rok získali farby ako zafírová modrá, tajomná zelená, škoricová či sýta oranžová. V módnom svete stále letia aj vzory a pásiky. Bavlnené a vlnené verzie vám zas poskytnú dostatočný komfort počas nosenia. V novej jesennej kolekcii módnej značky F&F nájdete množstvo noviniek, z ktorých si istotne vyberiete svojho „záchrancu“ do pochmúrnych jesenných dní.