Stop padaniu vlasov!

19.05.2022 21:47

Problémy s vypadávaním vlasov má mnoho žien aj mužov. Ak nie je príčina zdravotného pôvodu, pomôcť si môžete zvýšenou starostlivosťou o ne.

Ako sa starať o vlasy, aby vypadávali menej? Doprajte im voľnosť, najmä v noci si vlasy nechajte rozpustené, aby sa nepolámali. Pri umývaní používajte vlažnú vodu, namiesto teplej. Po umytí vlasov ich nechajte najskôr trochu presušiť, až potom si ich rozčesávajte. Odporúča sa na to použiť hrebeň s veľkými riedkymi zubami. Aj každodenné česanie nesprávnymi pomôckami vie vlasom uškodiť, na česanie uprednostnite kefy s prírodnými štetinami. A napokon dôležitá je aj výživa zvnútra, vlasy sa vám poďakujú za jedálniček bohatý na ovsené vločky, ryžu, arašidy a všetky druhy orechov, pečienku, źltky, strukoviny, celozrnné pečivo či syr, mlieko aj vajcia.

 

Podporiť boj proti vypadávaniu vlasov môžete aj správnymi prípravkami, ktoré obsahujú účinné látky stimulujúce rast vlasov a zabraňujúce ich vypadávaniu. Skvelé sú napríklad tieto:

Špeciálne bylinné vlasové tonikum Herbal Hair Tonic thajskej prírodnej kozmetiky Twin Lotus je mimoriadne účinné proti vypadávaniu vlasov. Obsahuje vysoko koncentrovanú zmes špeciálne vybraných bylín ("thajský" ženšen, sladký bazalkový olej, kurkuma, právenka latnatá a lucerna siata), ktorá stimuluje rast vlasov, vyživuje korene vlasov, znižuje zápal na pokožke hlavy, má protiplesňové a antibakteriálne účinky. Pôsobí práve proti baktériám, ktoré spôsobujú vypadávanie vlasov.

 

Šampón proti vypadávaniu vlasov Extra šampón thajskej prírodnej kozmetiky Twin Lotus predstavuje skutočne účinné riešenie proti vypadávaniu poškodených vlasov, pre obnovenie štruktúry poškodených vlasov a zároveň ochranu proti opätovnému poškodeniu vlasov. Obsahuje 100% prírodných zložiek – extrakt z moruše, list čierneho korenia, limetka, sapindus, lakoocha a olej z citrónovej trávy. Tie tiež stimulujú krvný obeh na pokožke hlavy a zabraňujú aktivite enzýmov, ktoré spôsobujú vypadávanie vlasov.

 

Viac na www.twinlotus.sk.