Spoľahnite sa na dvakrát účinnejšiu ochranu

25.05.2016 12:35

proti poteniu s antiperspirantom Rexona Maximum Protection, teraz navyše v novom variante Rexona Maximum Protection Active Shield

Zápach potu má podľa výsledkov posledného prieskumu značky Rexona  veľký vplyv na to, čo si o nás myslí okolie. 41 % respondentov pri výbere nového partnera odradí práve nepríjemný zápach. Riešením pritom môže byť pravidelné používanie antiperspirantov, ktoré zabraňujú poteniu a vzniku zápachu. Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection je vďaka inovatívnej technológii TRIsolidTM dvakrát účinnejší proti poteniu1  a poskytuje pocit istoty a sviežosti vo všetkých situáciách až 48 hodín. Teraz na trh prichádza aj jeho ďalší variant - Rexona Maximum Protection Active Shield. Nový antiperspirant Rexona Maximum Protection Active Shield chráni proti nepríjemnému zápachu, ktorý spôsobujú baktérie.
Zápach ako prekážka v nadviazaní vzťahu
41 % populácie v prieskume uviedlo, že pokiaľ ide o faktory spojené so zovňajškom potenciálneho partnera, najväčšou prekážkou pri jeho výbere sa stáva zápach potu. Vo väčšej miere to platí u žien (51 %), mužov odrádza nepríjemný zápach v 33 %.
Antiperspiranty Rexona Maximum Protection ochránia vo všetkých situáciách
Výsledky prieskumu ukázali, že zápach pôsobí na okolie negatívne. Preto je vhodné ho čo najviac eliminovať - napríklad pravidelným používaním antiperspirantu. Skvelým pomocníkom môže byť antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection poskytujúci vďaka inovatívnej technológii TRIsolidTM dvojnásobne účinnejšiu ochranu proti poteniu1. Podľa výskumu sa ľudia najviac potia pri športe (49 %), pri stresových situáciách, ktoré nás môžu počas dňa stretnúť (21 %), alebo v práci (11 %). Na antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection, ktorý poskytuje ochranu až 48 hodín, sa pritom dá spoľahnúť v každej situácii.
 
 
Novinka antiperspirant Rexona Maximum Protection Active Shield
Portfólio Rexona Maximum Protection sa teraz rozrastá o novinku pre ženy, antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection Active Shield. Tento antiperspirant poskytuje ochranu proti nepríjemnému zápachu, ktorý spôsobujú baktérie. Vďaka svojmu zloženiu pomáha eliminovať ich množstvo, a tým aj zápach potu. Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection Active Shield je charakteristický svojou sviežou vôňu, ktorej dominujú iskrivé tóny citrusových plodov, zeleného lístia a bobuľového ovocia doplnené o elegantný základ s prímesou jantáru, pižma a santalového dreva. Rovnako ako všetky antiperspiranty z radu Rexona Maximum Protection aj Rexona Maximum Protection Active Shield poskytuje dvojnásobne účinnejšiu ochranu proti poteniu1, a to až 48 hodín. Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena je 5,65 € (45 ml).
Ponuka ďalej zahŕňa 5 obľúbených dámskych variantov Rexona Maximum Protection: Clean Scent, Everyday Fresh, Sensitive Dry, Confidence a Stress Control a Clean scent verziu pre mužov. Všetky antiperspiračné krémy Rexona Maximum Protection sa predávajú za nezáväznú odporúčanú maloobchodnú cenu 5,65 € (45 ml).
Prehľad produktov
Rexona Maximum Protection je 48 hodinová ochrana s antiperspiračným krémom s inovatívnou technológiou TRIsolidTM.