Sila mikročastíc už aj vo WC čističi

28.03.2019 14:31

Zabojujte proti nečistotám s Bref 10xEffect Micro-Brush

Zbaviť sa niektorých usadenín a škvŕn v toalete dá veľa práce. Hygienicky čistá a žiarivo biela toaleta je teda veľkou výzvou. To je dôvod, prečo špecialista na hygienickú čistotu a sviežosť toaliet, značka Bref od spoločnosti Henkel, prichádza s novinkou 10xEffect Micro-Brush. Tento nový čistič disponuje nielen desiatimi jedinečnými funkciami, ale aj unikátnymi mikročasticami, a tak jednoduchšie odstraňuje nečistoty.

Zloženie revolučnej novinky v prémiovom rade čističov toaliet Bref 10xEffect Micro-Brush využíva abrazívnu technológiu, známu napríklad zo zubných pást. V novom WC čističi Bref sú obsiahnuté mikročastice, ktoré sa viažu na špinu, a tak umožňujú ľahšie a účinnejšie odstránenie nečistôt. A to všetko s receptúrou celkom bez chlóru.

 

Čističe z radu Bref 10xEffect účinne bojujú proti vodnému kameňu, odstraňujú hrdzu a likvidujú nečistoty. Zároveň zaisťujú dezinfekciu, dodajú sviežosť, a to všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou. Sú vybavené účinnými schopnosťami pre boj s odolnými nečistotami a toaletu rozžiaria belosťou.

Rad Bref 10xEffect ponúka aj ďalšie varianty: Anti-Limescale, ktorý sa zameriava na vodný kameň, Total Protection, ktorý bojuje proti opätovnému znečisteniu a MaxWhite, ktorý povrch toaletnej misy vybieli.

 

WC Čistič Bref 10xEffect Micro-brush kúpite v maloobchodnom predaji aj v e-shopoch. Dostupný je v 700 ml balení za odporúčanú cenu 2,29 €.