Selena Gomez uvádza nové PUMA Cali Exotic

08.04.2019 10:52
Topánka Cali behom chvíle ovládla streetstyle módu a značka PUMA preto prichádza so zbrusu novým variantom Cali Exotic. Atmosféra západného pobrežia Kalifornie, ktorá sa stala inšpiráciou pre topánku CALI, sa stáva trendom pre nadchádzajúcu letnú sezónu. Tento trend nosí aj ambasádorka PUMA Selena Gomez.
 

PUMA California získala svoju popularitu na tenisových kurtoch, čoskoro sa však stala základom streetstyle módy. Obľúbený nízky typ topánky s metalickými a koženými detailmi a vyššou podrážkou má svoje pevné miesto v módnom svete už po celé desaťročia.
Nová vlna klasického štýlu PUMA vychádzajúca zo slnečnej Kalifornie prináša tenisku Cali Exotic, ktorá vyniká svojou ostrou a robustnou podrážkou pripomínajúcou západné pobrežie. Variant sneakersiek Cali prichádza vo sviežej bielej a elegantnej čiernej farbe a s kontrastným logom PUMA na jazyku aj na gumovej päte topánky. Vrchná časť tenisiek je ušitá z prvotriednej kože a zostáva verná originálu. Uvoľnený a trendy štýl Cali doplní každý váš outfit. 
 
Nové PUMA Cali Exotic v čiernom aj bielom variante budú v Českej republike dostupné od 4. apríla 2019 u predajcov Sneakers Mólo, Espace 
Šport a Urban Store.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotogaléria: Selena Gomez uvádza nové PUMA Cali Exotic

Záznamy: 13 - 13 zo 13
<< 1 | 2 | 3 | 4