Šatník s vôňou ďalekého orientu

20.05.2017 10:20

Rozmaznávajte svoj šatník vôňu ďalekého orientu. Stačí si prizvať na pomoc Rex Japanese Garden.  Skrine celej rodiny prevoňajú kvety japonskej záhrady a zavládne dokonalá čistota.  Navyše, obľúbený rad sa rozširuje o nový variant – prichádza Rex Gél Japanese Garden na bielu bielizeň

Vďaka jedinečnej receptúre s účinnými enzýmami je Rex osvedčeným pomocníkom v domácnosti. Poradí si hravo so zašpineným synovým športovým dresom, manželovou košeľou po celom dni, pracovným tričkom, pyžamami ale aj s pudingom na šatách malej princeznej. Je ideálnou voľbou pre aktívne rodiny, u ktorých sa perie často a veľa. Rex vyperie totižto veľa za málo a jeho ekonomické pranie uvítajú nielen panie domácnosti. Jedno balenie s 20 pracími dávkami vystačí na vypranie až 480 kusov bielizne. 

 

Medzi jeho najobľúbenejšie varianty patria tie s vôňou japonskej záhrady. Doteraz bol dostupný kompletný rad iba v prípade pracích práškov, pre farebnú i bielu bielize. Najnovšie to platí aj o géloch. Teraz môžete vyskúšať nielen ten na farebné oblečenie, ale aj nový variant – Rex Gél Japanese Garden na bielu bielizeň. Vaša „orientálna pracia kolekcia“ je konečne kompletná.