Nové štýlové, výkonné a praktické telefóny radu Galaxy A

04.01.2017 14:56

Tohtoročný rad Galaxy A sa vyznačuje elegantným dizajnom, vylepšeným fotoaparátom a ďalšími funkciami zjednodušujúcimi každodenný život.

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila najnovšie telefóny radu Galaxy A. V Európe budú dostupné dva modely – Galaxy A5 s uhlopriečkou 5,2" a Galaxy A3 s uhlopriečkou 4,7". Nový rad Galaxy A sa vyznačuje elegantným dizajnom, zdokonaleným fotoaparátom a ďalšími funkciami, ktoré používateľom spríjemnia každodenný život.

„V spoločnosti Samsung sa neustále snažíme poskytovať našim zákazníkom najpokročilejšie výrobky na trhu," uviedol DJ Koh, prezident divízie Mobile Communications v spoločnosti Samsung Electronics. „Dôkazom toho sú aj najnovšie telefóny radu Galaxy A. Pri nich sme sa zamerali na nezameniteľný dizajn spolu s funkciami, ktoré si zákazníci u telefónov Galaxy obľúbili, aby sme im ponúkli modely s ešte väčším výkonom a bez kompromisov.“

Rad Galaxy A disponuje kovovým rámikom a 3D skleneným zadným krytom, čím nadväzuje na tradíciu špičkového dizajnu telefónov Samsung. Vďaka vylepšenému fotoaparátu a domovskému tlačidlu sú telefóny kompaktnejšie než predchádzajúce modely a pohodlne sa držia aj používajú. Rad Galaxy A bude dodávaný v štyroch štýlových farebných odtieňoch – Black Sky, Gold Sand, Blue Mist a Peach Cloud.

 

Vďaka vylepšenému prednému aj zadnému fotoaparátu je zachytenie životných okamihov jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Pokročilé funkcie fotoaparátu teraz ponúkajú super presné automatické zaostrovanie, vďaka ktorému môžete urobiť živé a jasné fotografie, a to aj pri slabom osvetlení.

 

Aj fotenie selfies nebolo nikdy jednoduchšie. Jednoduchým dotykom kdekoľvek na displeji môžete urobiť selfie vo vysokom rozlíšení, k čomu prispieva plávajúca uzávierka a použitie displeja namiesto blesku umožňuje urobiť jasnejšie snímky. Fotoaparát telefónov radu Galaxy A ponúka aj jednoduchšie ovládanie, ktoré užívateľom umožňuje rýchlo prepínať medzi rôznymi režimami a okamžite použiť filtre pre pridanie obrazových efektov. Užívatelia majú k dispozícii aj špeciálne režimy, ako napríklad režim Food mode, ktoré u vybraných záberov optimalizujú a vylepšujú farebné podanie a kontrast.

 

Telefóny Galaxy A boli navrhnuté tak, aby držali tempo s požiadavkami každodenného života užívateľov, a ponúkajú niekoľko obľúbených funkcií známych z modelu Galaxy S7, ktorý je vlajkovou loďou spoločnosti Samsung:

·         Telefóny radu Galaxy A ponúkajú prvýkrát odolnosť voči vode a prachu podľa normy IP68. Telefóny znesú dážď, pot, piesok a prach, takže ich so sebou môžu užívatelia vziať prakticky kamkoľvek.

·         Batéria s dlhšou výdržou umožňuje užívateľom zostávať v kontakte s okolitým svetom dlhšie a podpora rýchleho nabíjania im umožňuje nabiť telefón na plnú kapacitu rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Telefóny Galaxy A sú vybavené obojstranným USB portom typu C, ktorý zaručuje jednoduchú konektivitu.

·         Funkcia Always on Display umožňuje užívateľovi kontrolovať kľúčové oznámenia bez toho, aby bolo potrebné zariadenie prebudiť, čím sa šetrí čas aj výdrž batérie.

·         Väčšia pamäť a podpora microSD kariet s kapacitou až 256 GB znamená, že užívatelia môžu zachytávať a ukladať obsah bez toho, aby sa museli obávať, či majú dostatok internej pamäte.

 

Telefóny Galaxy A budú v Európe k dispozícii začiatkom februára. Ďalšie informácie sú k dispozícii na stránke www.samsungmobilepress.com.

Fotogaléria: Samsung predstavil štýlové, výkonné a praktické telefóny radu Galaxy A