Samsung Galaxy S6 edge získal najvyššie ocenenie na MC 2015

06.03.2015 12:39

Smartfón Galaxy S6 edge, najnovšia vlajková loď značky Samsung, bol na tohtoročnom Mobile World Congress v Barcelone vyhlásený ako najviac kreatívny a inovatívny produkt. Celkovo získal viac než 20 prestížnych ocenení.

 

Samsung Galaxy S6 edge bol na kongrese Mobile World Congress 2015 ohodnotený asociáciou GSMA ako „Najlepší nový mobilný telefón, tablet alebo zariadenie“. Spoločnosť Samsung získala toto uznávané ocenenie, ktoré vyzdvihuje najlepšie nové mobilné zariadenie predstavené počas výstavy, už druhý rok po sebe. Nadviazala tak na úspech Samsung Gear Fit v roku 2014.

 

Galaxy S6 edge nastavuje nový štandard v oblasti dizajnu, spracovania a výkonu s modernými technológiami spoločnosti Samsung. Nový smartfón tak nevyniká len pôsobivým dizajnom, ale tiež výkonom, ktorý je prepracovanejší z hľadiska použiteľnosti a funkčnosti ako u predchádzajúcich zariadení z radu Galaxy.

 

Ocenenie na MWC 2015 podčiarkuje vedúce postavenie spoločnosti Samsung v oblasti vývoja mobilných technológií, ktoré získava úspešnou snahou plniť rôzne potreby a priania moderných spotrebiteľov a podnikov.

 

„Pomocou Galaxy S6 edge sme prepojili technológiu a dizajn úplne ojedinelým spôsobom. Sme poctení, že GSMA sa zhoduje na tom, že Galaxy S6 edge je naším doposiaľ najelegantnejším a najvýkonnejším zariadením,“ povedal JK Shin, prezident a vedúci divízie IT & Mobile Communications v spoločnosti Samsung Electronics.

 

Samsung Galaxy S6 edge získal na MWC 2015 viac než 20 prestížnych ocenení vrátane uznania „Najlepší na Mobile World Congress“ od spravodajského webu Ubergizmo či „Najlepší výber“ od webov Mashable a Laptop Magazine.

• „S dôrazom na jednoduchosť, dizajn a prekonanie obmedzení sa Samsung uberá správnym smerom so svojou vlajkovou loďou.“ – Mashable

• „Samsung splnil najdôležitejšie body, ktoré robia smartfóny skvelými.“ – Ubergizmo

• „Tieto dva smartfóny zo skla a kovu sú skutočne príťažlivé.“ - Laptop Magazine

 

Zabezpečená mobilná platforma Samsung KNOX taktiež získala na Mobile World Congress 2015 prestížne ocenenie „Najlepšie bezpečnostné riešenie alebo produkt brániaci podvodu“ od asociácie GSMA. Softvér a funkcie zabezpečenia mobilného telefónu boli uznané ako najlepšie riešenie, ktoré bolo predstavené počas tohtoročnej výstavy v oblasti podnikového mobilného zabezpečenia. Platforma KNOX získala prestížne vládne akreditácie po celom svete vrátane akreditácie od Ministerstva obrany Spojených štátov amerických.

 

Smartfóny Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge sa začnú predávať vo vybraných 20 krajinách od 10. apríla 2015.

 

 

 

zdroj: omnipublic.sk

Fotogaléria: Samsung Galaxy S6 edge