s.Oliver #YOURMOMENT

25.07.2019 16:33

Keď vás ráno pošteklia slnečné lúče a viete, že vás čaká nádherný deň, keď sa obyčajná náhodná známosť ukáže ako milé prekvapenie alebo keď na večernom koncerte zaznejú prvé tóny vašej obľúbenej pesničky – presne vtedy ich pociťujeme: malé, avšak mimoriadne momenty šťastia, ktoré si pre nás nachystal život! 

Duo vôní s.Oliver #YOURMOMENT pre ňu a pre neho zachytáva tieto osobné chvíle čistej radosti a stará sa o to, aby sme ich prežívali ešte intenzívnejšie. Vône a súvisiace kozmetické produkty budú dostupné od začiatku augusta 2019.
 
Niektoré chvíle by sa jednoducho mali sláviť vo veľkom: narodeniny. Úspešne absolvovaná skúška. Povýšenie. Nové bývanie. s.Oliver #YOURMOMENT nečaká na ďalší z míľnikov života, ale oslavuje samotný život – tu a teraz! Koncept vôní sa raduje z úsmevu, ktorý nám deň prináša, z momentov, ktoré ulahodia nášmu srdcu. Dôležité sú malé, avšak predsa len akosi veľké dary všedných dní, ktorým by sme mali venovať omnoho väčšiu pozornosť.

s.Oliver #YOURMOMENT Women

 
 
Ženské zloženie zaujme už v úvode svojím ovocným nádychom čiernych ríbezlí a broskyne a pripomína slnečné a radostné rána. V jadre vône sa snúbi zmes nádherných kvetín: pivonka, magnólia a fialka sa spájajú do kúzelného kvetového výťažku. Kašmírové drevo a pižmová bavlna jemne uzatvárajú svojím nádychom zmyselnosti tento zážitok. Vôňa, vďaka ktorej sa budete cítiť dobre!

Úvod: čierne ríbezle, broskyňa
Jadro: pivonka, magnólia, fialka
Záver: kašmír, pižmová bavlna
 

s.Oliver #YOURMOMENT Men

 
Úvod mužského zloženia predstavujú ananás, grapefruit a mandarínka s veselým a rezkým nádychom citrusu. V jadre vône sa snúbi aromatická sviežosť jemnej levandule s intenzívnou fréziou, doplnenou o podnetný kardamom. K záveru vône pozorujeme iskrenie medzi dreveným nádychom ambry a santalového dreva s tonkovými bôbmi, čo dodáva pánskej vôni autentický a klasický podtón. Vôňa plná charizmy!

 

Úvod: mandarínka, grapefruit, ananás, jalovec
Jadro: levanduľa, frézia, kardamom
Záver: ambra, santalové drevo, tonkové bôby
 
 
Portfólio
 
K vôňam s.Oliver #YOURMOMENT Women a s.Oliver #YOURMOMENT Men sú v ponuke aj súvisiace kozmetické produkty:

s.Oliver #YOURMOMENT Women
Eau de Parfum, 30 ml 22,75 EUR
Eau de Toilette, 30 ml 17,75 EUR
Eau de Parfum, 40 ml 29,50 EUR
Eau de Toilette, 40 ml 23,75 EUR
Eau de Toilette, 50 ml 26,75 EUR
Bath & Shower Gel, 150 ml 10,75 EUR
Body Lotion, 150 ml 10,75 EUR
Deodorant Natural Spray, 75 ml 11,75 EUR

s.Oliver #YOURMOMENT Men
Eau de Toilette, 30 ml 17,75 EUR
Eau de Toilette, 40 ml 23,75 EUR
Eau de Toilette, 50 ml 26,75 EUR
After Shave Lotion, 50 ml 19,95 EUR
Shower Gel & Shampoo, 150 ml 10,75 EUR
Deodorant Spray, 150 ml 11,75 EUR

 

Vône a súvisiace kozmetické produkty budú dostupné od začiatku augusta 2019.

 

 

Fotogaléria: s.Oliver #YOURMOMENT

Záznamy: 1 - 4 zo 6
1 | 2 >>