s.Oliver BLACK LABEL

14.12.2020 09:31
Čierna a biela: odlišné, a predsa tvoria dokonalý celok. Puristické, a pritom vôbec nie nudné. Klasickádvojica farieb stelesňuje čistú eleganciu a vo svojej jednoduchosti dokáže podať jasnú výpoveď.Niečo, čo sa znovu nachádza v nových vôňach s.Oliver BLACK LABEL.

Od polovice augusta 2018 zdôrazňuje dámska a pánska vôňa štýlovú stránku jej nositeľa. Nedbanlivo a veľmi sofistikovane vždya všade zanechávajú stály dojem bez toho, aby boli vtieravé. Noví favoriti pre všetkých, ktorí milujúprotiklady klasického čierno-bieleho vzhľadu a hľadajú k nemu vhodnú vôňu.
Autentická momentka
Najsilnejšími výrazovými prostriedkami v oblasti svetla a tmy sú čierna a biela farba. V čistej formezvýrazňujú prejav a redukujú ho na podstatu. Práve v súhre svetla a tieňa sa emócie zviditeľnia, ako jeto aj na čierno-bielej fotografii. Subtílna, elegantná možnosť zachytiť cenné okamihy a prepožičať im
večnosť. Inšpirované krásou čierno-bielych fotografií, by mali aj kompozície vôní s.Oliver BLACKLABEL podčiarkovať vlastnú autentickú osobnosť. Svojimi jemnými tónmi vôní ešte viac skrášliašpeciálne chvíle a poskytnú sebadôveru, aby ste sa mohli ukázať zo svojej najlepšej stránky.
Dámska vôňa: s.Oliver BLACK LABEL Women
Ženská kompozícia rozpráši tónmi pomaranča a mandarínky, ako aj nežnou vôňou broskyneotvorenosť a pôvab predtým, než sa ponoríte do tónu kvetov srdca z opulentnej ruže, jazmínu aorgovánu. Zmyselné základné tóny dokončujú vôňu intenzívnymi fazetami pižma a vanilky.

Hlava
pomaranč,
broskyňa,
mandarínka
Srdce
ruža, jazmín,
orgován
Základ
cédrové drevo, pižmo,
vanilka
Pánska vôňa: s.Oliver BLACK LABEL Men

Hlava nadčasovej mužnej kompozície je čerstvá a dynamická: Pri rozvinutí vône dopĺňajú korenistétóny pomarančov a citrónov elegantnú vôňu cyprusov. Mužné srdce zložené zo šalvie muškátovej,levandule a geránia zaisťuje pohodlie. Kompozíciu základu dopĺňajú výrazné, drevené tóny, pačuli avetiver.
Hlava
citrón, cyprus,
pomaranč
Srdce
šalvia, levanduľa,
geránium
Základ
vetiver, pačuli,
cédrové drevo
Vysokokvalitná dvojica vôní, ktorá presvedčí elegantnou zmesou špeciálnych látok.
Dizajn – moderný, kontrastný, skvelý
S oporou v čistých grafických tvaroch módy vysokej kvality má aj dizajn obalu vôní s.Oliver BLACKLABEL minimalistický vzhľad. Jemné, čisté prvky v zlate a striebre dodávajú štýlové akcenty apodčiarkujú hodnotu flakónu. Nadčasový dizajn pokračuje v kartónových škatuľkách. Zachytávajúgraficky zredukovaný vzhľad a svojou kontrastnou súhrou čiernej a bielej zaisťujú čistú dizajnovú líniu.Luxusné bez toho, aby sa vyvyšovali. Jednoducho prosté, šikovné a štýlovo presvedčivé.
 
 
Série s.Oliver BLACK LABEL Women a s.Oliver BLACK LABEL Men ponúkajú k vôňam vhodné výrobky na ošetrovanie:
s.Oliver BLACK LABEL Women
Eau de Parfum, 30 ml € 24,75
Eau de Toilette, 30 ml € 19,95
Eau de Toilette, 50 ml € 29,50
Luxusný sprchový gél, 150 ml € 10,75
Luxusné telové mlieko, 150 ml € 10,75
Dezodorant natural sprej, 75 ml € 11,75
s.Oliver BLACK LABEL Men
Eau de Toilette, 30 ml € 19,95
Eau de Toilette, 50 ml € 29,50
Emulzia po holení, 50 ml € 21,75
sprchový gél a šampón, 150 ml € 10,75
dezodorant sprej, 150 ml € 11,75
 

 

Fotogaléria: s.Oliver BLACK LABEL

Záznamy: 1 - 4 zo 9
1 | 2 | 3 >>