Rodinné Lovestories

19.07.2019 09:00

Rodinné Lovestories Nely Pociskovej a Filipa Tůmu: Kto z nich trávi viacej času online?

Šarmantnú Nelu Pociskovú a charizmatického Filipa Tůmu netreba nikomu predstavovať. Dvojica známa z televíznych obrazoviek už niekoľko rokov zdieľa spoločnú domácnosť, v ktorej vychovávajú dcérku Lianku a syna Hektora. Obaja sa zhodujú na tom, že bez internetu, televízie či mobilných telefónov by už dnes ako rodina fungovali veľmi ťažko.

O rodinnom živote Nely Pociskovej a Filipa Tůmu toho veľa nevieme. Obaja sú úspešní herci a speváci, svoje súkromie si však poctivo strážia. Tentokrát nás však nechali nazrieť do svojich Rodinných Lovestories a prezradili nám aj to, čo sme o nich dvoch doteraz vôbec nevedeli.

Kým Filip väčšinu dňa trávi nakrúcaním rôznych televíznych projektov a prípravou na 

svoje spevácke vystúpenia, Nela sa naplno venuje výchove ich dvoch detí. Občas sa môže zdať, že svojho partnera často stretáva len na televíznych obrazovkách. Vďaka mobilným telefónom, internetu a sociálnym sieťam sú však v kontakte po celý deň aspoň online.

Známa speváčka a herečka si síce úlohu mamičky naplno užíva, bez okolkov však priznáva, že by si občas rada sadla pred televíziu a konečne pozrela dobrý film. Medzi jej najobľúbenejšie patria drámy a romantické komédie. Nikoho zrejme neprekvapí, že Filip holduje oveľa viac športu.

Známy otecko na svoju milovanú polovičku prezradil, že na rozdiel od neho je práve ona tá, ktorá vlastní viac technologických zariadení a trávi svoj čas v online svete. Nela si však myslí presný opak! Podľa nej je Filip ten, komu viac pípa telefón a nevie sa odtrhnúť od sociálnych sietí, čo občas hraničí až so závislosťou. Zhodli sa aspoň na nejakej odpovedi? Pozrite si video, ktoré vás prenesie do ich Rodinných Lovestories.

 

LINK NA VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Nk3yJxLOpoc