Rihanna ukázala v Paríži modely zo svojej kolekcie Fenty PUMA jar/leto 2017

05.10.2016 13:37

Rihanna a globálna športová značka PUMA predviedli všetkým módnym nadšencom kolekciu na jar/leto 2017 Fenty PUMA by Rihanna. Kolekcia bude dostupná vo vybraných obchodoch na jar budúceho roka. V kolekcii sa miešajú inšpirácie 18. storočím a dobou Ľudovíta XVI. spoločne s pouličným štýlom. Publikum si mohlo vychutnať modely v nádherných priestoroch hotela Salomon de Rothschild v Paríži. Fanúšikovia z celého sveta však neboli o túto jedinečnú podívanú ochudobnení - mohli všetko sledovať pomocou priameho prenosu na platforme Tidal X: RIHANNA. Nevšedné modely so športovým nádychom sú jasným dôkazom, že táto kolekcia znovu otrasie módnym svetom.

„Som z kolekcie nadšená, je zábavná a veľmi ľahká. Uvedenie v Paríži bolo skvelou čerešničkou na torte, pretože som sa veľmi inšpirovala práve Francúzskom, Máriou Antoinettou a palácom vo Versailles,“ hovorí kreatívna riaditeľka Rihanna. „Kombinácia športového oblečenia s historickou kráľovskou módou bola výzvou, a ja preto dúfam, že sa všetkým bude páčiť. Už sa teším, až ju začnem nosiť. "

Presne v duchu parížskeho týždňa módy kombinuje kolekcie Fenty romantické prvky a okázalosť francúzskej kultúry, vrátane jemných odtieňov, luxusných látok, zložitých volánov, plisovania a hravých kravát. Rihanna tiež zostala verná športovému dedičstvu značky PUMA a premieňa v novej štruktúry tradičné bežecké súpravy, boxerské oblečenie, tenisové šaty či polo tričká. Kolekcia sa hrá s odtieňmi, tvarmi a veľkosťami, nechýbajú oversized modely, jemné tóny ružovej, levanduľovej a telovej, ktoré ostro kontrastujú s temne olivovou a jasne hnedou. Dámska aj pánska kolekcia je plná vrstvenia - jemné textílie, ktoré sa odlupujú ako cibuľa, vyšívané časti oblečenia, žakárové detaily, to všetko s jedinečne umiestneným mačacím logom zakomponovaným do kvetinových motívov Fenty. 

Prepletanie ženských a mužských aspektov a inšpirácie 18. storočím sú zreteľné aj v doplnkoch, napr. na čiapkach, klobúkoch či saténových šatkách. Nešlo by to, samozrejme, bez topánok. Ikonické Fenty Sneaker Heel z kolekcie jeseň/zima 2016 sa dočkali výrazných zmien, nové typy topánok ako Bow Sneaker stelesňujú spojenie športu a módy. Topánky Slide sa vracajú v dvoch prevedeniach: Jelly a Bow.

 

Fotogaléria: Rihanna ukázala v Paríži modely zo svojej kolekcie Fenty PUMA jar/leto 2017

Záznamy: 13 - 16 zo 32
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>