Revolúcia pokračuje!

13.11.2018 17:46

PUMA predstavuje RS-X reinvention

A nechýbajú ani nové kolekcie na tému Hot Wheels a ikonických vinylových hračiek

Globálna športová značka PUMA pokračuje v revolúcii v oblasti tenisiek. Tradičný "osemdesiatkový" systém RS (Running System) posúva na ďalšiu úroveň a tvorí z neho budúcnosť. Už túto jeseň sa v obchodoch objaví nová topánka RS-X reinvention. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na špeciálne kolekcie topánok s obľúbenými motívmi kultových hračiek Hot Wheels od spoločnosti Mattel alebo ikonických vinylových hračiek.

Patentovaná technológia PUMA RS na podrážke nechýba ani na novej topánke RS-X reinvention, ktorá sa tak pripája do rodiny PUMA RS-X. "Nafúknutá" silueta s moderným dizajnom a retro prvkami, špeciálna pena a textílie na hornej časti topánky, alebo ponožkový prechod v oblasti členku, ešte vylepšujú pohodlie a trendy vzhľad. Farebné kombinácie pre prvú várku vzišli z najviac klasických a ikonických produktov v archíve PUMY, dostali ale, samozrejme, moderný update. Topánky sú k dispozícii v obchodoch Footshop, Queens, Trendsetter, Slowatch.

V rámci RS nezostáva PUMA pri zemi. Okrem už predstavených modelov sa pustila aj do kolaborácií, z ktorých prvou bude predstavenie kolekcie s Hot Wheels, globálne najpredávanejšie hračkou. Autá, ktoré robia radosť deťom na celom svete už päťdesiat rokov, sprevádza predaj topánok, ktorých vzhľad bol inšpirovaný práve touto kultovou hračkou. Na začiatku bolo jedno oranžové autíčko a dnes je z neho futuristická celosvetová franšíza, ktorá ponúka nielen deťom množstvo jedinečných zážitkov. Kolekcia bude exkluzívne na predaj vo Footshop od decembra.

Ďalšie špeciálne spolupráce budú nasledovať v budúcom roku. Jednou z nich bude kolekcia Toys, dizajn na tému ikonických vinylových hračiek, s ktorými vyrastali celé generácie a dnes patria medzi zberateľské kúsky. Nostalgicky zabalené tenisky, ktorých retro vzhľad ostro kontrastuje s futuristickými motívmi v dvoch farbených verziách, budú v obchodoch Foothsop, Queens, Freshlabels, SUPER Keck, Crish, Sneakers Mólo, Shooos, Espace Šport, Vemzu na začiatku roka 2019.

Fotogaléria: Revolúcia pokračuje!

Záznamy: 5 - 8 zo 13
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>