PUMA SWASH LONDON SS16

24.03.2016 12:12

Športová značka PUMA znovu spolupracuje s módnym domom z východného Londýna, Swash. Kolekcia jar / leto 2016 je výsledkom práce dvojice, ktorá za značkou Swash stojí, čiže Sarah Swash a Toshio Yamanaka. V kolekcii sú použité nové odvážne potlače, ktoré menia náladu vybraných ikonických kúskov značky PUMA. Hoci pôjde o totálne iný pohľad na tieto produkty, predsa len im stále zostáva ich prirodzenosť - teda streetový štýl vhodný do každej ulice.

Značka Swash si vybudovala meno vďaka svojim ručne kresleným a maľovaným digitálnym potiskom. Dvojica vytvára svety plné fantázie. Najnovšie spolupráca značiek PUMA x Swash nadväzuje na poslednú Swash kolekciu, ale pridáva ďaleko viac vychytaných detailov do ikonického športového štýlu. Nová basketbalová kolekcia využíva zaujímavé motívy, vrátane kostier, starožitných šperkov a ďalších skrytých pokladov.

Topánky PUMA x Swash Blaze of Glory majú vďaka dizajnu Swash OSSUARY skvelú, novú hravú potlač, navyše, sú z báječne mäkkej kože. Topánky STATES MID sú ručne pomaľované motívom s názvom Swash samovar, majú okázalý vzhľad a hornú časť z veľmi kvalitnej kože. Aj STATES majú novú odvážnu potlač - dizajn TOUCAN s tlačou v kovovej farbe.

Aj kolekcia oblečenia dokazuje perfektné spojenie medzi technológiami PUMA a dizajnom Swash. Unisexová bunda Varsity Jacket má mäkučké rukávy, bočné vrecká a nechýba na nej, samozrejme, potlač samovar, ktorý každého upúta na prvý pohľad. Rovnaký motív je aj na tričku Swash unisex Basketball Tank. Dámska bunda Swash Track Jacket má skrátený strih s predĺženými rukávmi, takže vyzerá nielen moderne, ale aj veľmi športovo.

Ďalšie produkty v kolekcii sú: Swash Crew, Swash Dress, Swash Placement Print Tee a batoh Swash City Sac.

 

Vybrané produkty budú k dostaniu od 1.4.2016 v sieti predajní Queens a ďalej na www.queens.cz a na www.puma.com.

Fotogaléria: PUMA SWASH LONDON SS16

Záznamy: 1 - 4 zo 5
1 | 2 >>