PUMA spolupracuje so Supermanom

26.02.2016 15:04

... a predstavuje detskú kolekciu JAR / LETO 2016

Svetová športová značka PUMA sa spojila s Warner Bros. Consumer Products a pod značkou DC Entertainment vytvorila detskú kolekciu inšpirovanú Supermanom, obľúbeným svetovým superhrdinom.

Od roku 1938, kedy si Superman s písmenom S na hrudi prvýkrát získal 

pozornosť detí i dospelých po celom svete, sa stal tento hrdina jedným z najkultovejších a najznámejších symbolov reprezentujúcich odvahu a silu.

Súčasťou kolekcie PUMA x Superman pre malých hrdinov sú klasické modely tenisiek v detských veľkostiach. Tenisky sú vyrobené vo farbách Supermanovho plášťa a na päte majú typické logo S. Modely Suede, Carson Runner a Cabana Racer sú dostupné vo veľkostiach pre dievčatá a chlapcov od 2 do 12 rokov, majú supermanovskou grafiku a vložku do topánok s logom.

Kompletný vzhľad superhrdinu dopĺňajú ďalšie produkty z kolekcie, ako je oblečenie a batoh pre dievčatá a chlapcov sa zábavnou grafikou. Oblečenie pre chlapcov má obrázky lietajúceho Supermana v jeho červeno-žlto-modrom plášti s písmenom S. Dievčenská kolekcia je vyrobená v jemnejších farbách ružovej, šedej a červenej. Pre tých úplne najmenších má PUMA kolekciu Superbaby, ktorá im poskytne maximálne pohodlie, a navyše sa v nej vďaka supermanskému dizajnu budú cítiť ako ozajstní hrdinovia.

 

Vybrané produkty z kolekcie PUMA x Superman sú k dostaniu vo vybraných predajniach A3Sport, Sportisimo a na www.puma.com.