PUMA posúva štýl ikonických tenisiek RS na tretiu úroveň

11.03.2020 15:51

Prichádza hravá RS-X3 Puzzle

Globálna športová značka PUMA povyšuje dizajn RS na ďalší level s novou unisex topánkou RS-X3 Puzzle, ktorej tvárou je v Česku Ben Cristovao. Prepracovanejšie detaily, odolnejšie materiály a žiarivejšie farebné kombinácie, to je úplne nová úroveň topánky RS-X3 Puzzle. Teniska ovládajúca street style módu s koreňmi v športe.

Vrchná časť základná verzie topánky Puzzle RS-X³ je ušitá zo sieťových a kožených prekryvov v červenej, čiernej a sýto modrej. To celé je doplnené ikonickým logom PUMA na päte a nápisom RS-X na jazyku topánky. Unisexová teniska inšpirovaná svetom hier je k dispozícii aj v bielom, červenožltom, a dokonca aj ružovom variante.

Novinka je podporená originálnou kampaňou na sociálnych sieťach Bena Cristovao a PUMY. Vyskúšajte si špeciálny instagramový filter v podobe hry s Benom, v ktorej môžete zbierať tenisky PUMA iba pomocou mihnutia oka. Sledujte Benove sociálne siete a užite si zábavu s Pumou.

Vstúpte do hry s ultimátnou topánkou RS-X3, ktorá nesmie chýbať v žiadnom botníku. Dostupná je u predajcov A3Sport, UrbanStore, Espace, Footshop, Queens, Sizeer a Top4Sport.

 

Instagram Bena Cristovao: https://www.instagram.com/bennycristo/

 

Fotogaléria: PUMA posúva štýl ikonických tenisiek RS na tretiu úroveň

Záznamy: 1 - 4 zo 7
1 | 2 >>