PUMA a ADER ERROR predstavujú novú kolekciu inšpirovanú mladosťou

01.03.2019 19:30

PUMA a ADER ERROR predstavujú novú kolekciu inšpirovanú mladosťou

Globálna športová značka PUMA v spolupráci s ADER ERROR prichádza s ďalšou kolekciou, ktorá prekračuje všetky trendy a inovácie. Kolektív umelcov opäť vytvoril nový a originálny súbor topánok a oblečenia stierajúci hranice medzi umením, módou a športom.

PUMA a ADER ERROR čerpajú inšpiráciu predovšetkým od mladých ľudí, ktorí sú vždy trendy a predstavujú budúcnosť. Tiež nadväzujú na predošlý koncept FUTRO, v ktorom kombinujú retro a futurizmus. Pretože to je to, čo si vyžaduje dnešná mladá spoločnosť.

Nový hravý variant tenisiek RS-X ADER ERROR je vytvorený v odvážnych farbách s jedinečnými retro prvkami a s ručne písanými textami, ktoré vzbudzujú ľahkosť a kreativitu. Základnou farbou pre topánky je biela, tá je však doplnená kontrastnými a reflexnými farebnými detailmi zo semišu, kože a sieťoviny. Retro vzhľad dodáva topánke tiež running systém, ktorý je umiestnený na päte tenisky.

Prevedenie retro bežeckej siluety topánok, inšpirované 90. rokmi, je CELL Venom ADER ERROR. Teniska je vyrobená z hladkej semišovej kože a priedušnej sieťoviny. Jej robustný vzhľad vytvára predovšetkým výrazná podrážka s priesvitnou pätou a z inovatívnych technológií odpruženie CELL. 

Nová kolekcia vo farbách modrej, bielej a čiernej obsahuje napríklad aj unisex bundu a parku, teplákové nohavice, batohy a ďalšie kúsky vytvorené pre každodenné nosenie.

Vybrané produkty budú dostupné u predajcov Footshop, Freshlabels, Queens a Shooos.

Fotogaléria: PUMA a ADER ERROR predstavujú novú kolekciu inšpirovanú mladosťou

Záznamy: 9 - 10 zo 10
<< 1 | 2 | 3