Prvý slovenský psychologicko-erotický thriller

20.04.2015 14:25

Saturácia I.

 

Na domáci knižný trh vstúpil prvý slovenský psychologicko-erotický e-thriller na pokračovanie Saturácia I., ktorého autorkou je debutujúca Adriana Šinka. Knihu uviedla do života jej krstná mama - herečka Lucia Hurajová.

„Svojím románom by som chcela vyplniť miesto v segmente napínavej a ľahko erotickej oddychovej literatúry, ktorá poteší nielen ženy, ale aj mužov,“ hovorí autorka Adriana Šinka a dodáva, že e-kniha vychádza nielen v slovenskej, ale pre zahraničný trh aj v anglickej verzii.

Saturácia I. prináša príbeh krásnej a úspešnej Sabríny, ktorej život strpčí temné bremeno minulosti. Čitateľ sa s ňou stretáva v čase, kedy sa rozhodla skoncovať s manželovým fyzickým i psychickým vydieraním a odhodláva sa na život po boku nového partnera Adriána. Jej posledný boj ju však ešte len čaká.

„Autorka románu Adriana Šinka nás drží po celý čas v napätí, ako táto hra na mačku a myš dopadne. Román určite poteší všetkých tých, ktorí majú radi napätie, vzťahové problémy, či chuť sexuálnej príťažlivosti, hovorí krstná mama knihy, herečka Lucia Hurajová.

E-kniha Saturácia I. je už v predaji v slovenskej aj v anglickej verzii na stránkach Amazon.com a od októbra aj na Readprovocative.com, ako aj na iných nákupných portáloch.

Vy máte možnosť knihu vyhrať, súťažnú otázku nájdete tu...

 

O autorke:

Autorka Adriana Šinka vyštudovala finančný manažment na Fakulte manažmentu Univerzity Komenského v Bratislave. Pôsobila v modelingu, pracovala aj ako novinárka a manažérka na rôznych projektoch.