Príjemné rodinné momenty v kúpeľni

27.03.2022 23:51

Nová éra produktov značky Schauma spríjemní vaše rodinné momenty v kúpeľni

Rodinný život je často plný chaosu. Predovšetkým rána sú pre organizáciu náročné. Mamina sa maľuje, otec sa potrebuje na poslednú chvíľu oholiť, deti si čistia zuby a češú svoje vlásky. A zrazu všetci potrebujú využiť práve tú jednu miestnosť – kúpeľňu. Podobné to býva aj večer, aj keď už je to menej hektické.

Spríjemnite si vaše spoločné rodinné momenty v kúpeľni s produktmi značky Schauma, ktoré prichádzajú na trh v novom dizajne a vo väčšom balení. Vďaka vylepšeným vlastnostiam, bohatej krémovej pene a príjemnej vôni, bude každému členovi rodiny dopriaty zaslúžený relax. Mamina si môže vybrať ten správny šampón a kondicionér presne podľa potreby svojich vlasov. Z niekoľkých produktov na celé telo má na výber aj otecko. A nezabúdame ani na deti, pre ktoré Schauma pripravila špeciálnu kolekciu s extraktom zo šťavnatých malín. Vďaka produktu Kids Detangling Spray sa deti zbavia zauzlenia svojich jemných vláskov a celá rodina tak bude bez zbytočných konfliktov a sĺz.

Nová éra produktov od značky Schauma dopraje starostlivosť každému členovi vašej rodiny a vytvorí tak krásne spomienky na spoločný čas strávený v kúpeľni.