Pribaľte si na cesty

01.07.2016 12:14

Ak sa počas leta chystáte na dovolenku, majte vždy po ruke letnú lekárničku. S plnou výbavou sa vám bude lepšie cestovať a predídete tak nepríjemnostiam ako je spálenie od slnka, dehydratácia alebo suchá pokožka. Pribaľte si so sebou produkty od slovenskej spoločnosti Generica.

SOS pri dehydratácii

Nezabúdajte počas leta na dostatočný pitný režim. Nedostatočná hydratácia znamená únavu, podráždenie, bolesti hlavy a je nebezpečná ako pre malých, tak aj pre dospelých a najmä starších ľudí. Nepodceňujte letné horúčavy a prijímajte počas dňa dostatok tekutín. V prípade dehydratácie dodajte telu prvú pomoc s dehydratačným roztokom Fluidex® s obsahom minerálov a glukózy. Roztok je rozpustný v pohári vody, neobsahuje arómu, farbivo, umelé sladidlo ani ochucovadlá.

Cíťte sa „fresh“

Ak ste sa počas dňa slnili a podcenili ste ochranu pred slnkom, nepríjemnosti v podobe červenej pokožky a spálenia je na svete. Vyskúšajte PANTHENOL telové mlieko s fresh effectom. Je ľahké, s príjemnou vôňou a hydratačným účinkom. Použite ho na ošetrenie, upokojenie a regeneráciu pokožky namáhanej alebo podráždenej opaľovaním, kúpaním, saunovaním, mrazom alebo suchom. Obsahuje látku Cryogenyl®, ktorá dodáva pokožke pocit sviežosti a posilňuje bariéru kože, vitamín E, ktorý pokožku chráni pred účinkami voľných radikálov a panthenol, ktorý zabezpečuje hydratáciu pokožky.

 

 

Pozor na suchú pokožku!

Slnko, more, vietor. Všetky tieto faktory vplývajú na pokožku, ktorá je počas dovolenky oveľa viac namáhaná. Ak vás trápi extrémne suchá a popraskaná, prípadne atopická pokožka, siahnite po prípravkoch EREVIT sensitive vo forme dermálnej emulzie alebo masti.  Prípravky obsahujú olivový olej, prírodný vitamín E a látky, ktoré pokožku vyživujú, zvlhčujú, zvláčňujú a zmierňujú zápalové reakcie. Neobsahujú parabény ani parfumy, sú hypoalergénne. EREVIT dermálna emulzia je vhodná na ošetrenie celého tela i tváre. EREVIT masť je určená na ošetrenie veľmi suchých, popraskaných miest pokožky. Priaznivo pôsobí aj ako doplnok terapie pri kožných prejavoch atopického ekzému a psoriázy. Prípravky žiadajte vo Vašej lekárni!

 Viac na www.generica.sk  

 

 

 

 

 

Fotogaléria: Dovolenková lekárnička