Prekvapte štýlovými dezertami v ružovej a čiernej farbe

18.03.2016 09:32

Novinka od Dr.Oetker  - potravinárska Farba gélová v dvoch nových odtieňoch

Ak patríte medzi tých, ktorý ani v dospelosti nestratili svoje hravé ,,ja“ a vaše pečenie nekončí len pri víkendovej bublanine, potravinárske Gélové farby Dr.Oetker sú pre vás ako stvorené. Farebné dezerty zaujmú hneď na prvý pohľad, a preto Dr.Oetker pridal k modrej, zelenej, červenej a žltej dve novinky - ružovú a čiernu. Farby sú ideálne na pečenie, farbenie fondánu, marcipánu či krémových náplní. Majú jednoduché dávkovanie, ktoré zvládne aj začiatočník. Stačí popustiť uzdu fantázii a začať farbiť.

Odporúčaná maloobchodná cena Farba gélová potravinárska Dr.Oetker ružová a čierna (10g): 1,29 € - 1,45 €.

Vyskúšajte zaujímavé recepty

 

Čarujte s farbami

Dezert má nie len výborne chutiť, ale aj skvelo vyzerať. Nebojte sa preto kombinovať štýlové variácie dezertov v rôznych farbách. Vyskúšajte potravinárske Gélové farby od Dr.Oetker teraz v dvoch nových odtieňoch - ružovej a čiernej. Romantický ružový odtieň môžete využiť na akúkoľvek príležitosť, nič ním nepokazíte. No ak patríte k náročnejším cukrárkam, určite neodoláte vyskúšať čiernu. Detaily fondánových figúrok a iných ozdôb na tortu či celá torta v čiernej farbe – fantázii sa medze nekladú. Gélové farby sú ideálne na farbenie cesta alebo krémových náplní, no najmä fondánu a marcipánu.

Nie je farba ako farba

Blok textu: Farby gélové od Dr.Oetkerü	Majú jednoduché dávkovanieü	Sú tepelne stabilnéü	Široká ponuka farebných variáciíü	Možnosť miešania a vytvárania nových farebných tónovü	Tipy a rady vo vnútri baleniaPotravinárske Gélové farby Dr.Oetker sú vďaka svojej gélovej konzistencii a širokej ponuke farebných variácií jedinečným produktom. Ich výhoda nespočíva len v jednoduchom dávkovaní, ale aj v možnosti miešania a vytvárania nových farebných tónov. Vďaka praktickému baleniu v tube sa s nimi jednoducho pracuje a nezafarbia ruky či pracovnú dosku. Pred použitím je dobré tubu postláčať prstami, aby sa farba lepšie premiešala. Na 100g hmoty vám stačia dve kávové lyžičky farby. Potravinárske gélové farby sú ideálne na pečenie, keďže sú tepelne stabilné. Ak ste s nimi ešte nepracovali, nezúfajte. Vo vnútri obalu na vás čakajú užitočné rady a tipy, ako správne postupovať.