Pranie bez nehôd? S obrúskami Colour Catcher to zvládne každý

15.09.2022 22:57

Rôznofarebné kúsky oblečenia vedia potrápiť aj tých, čo sa venujú praniu a domácim prácam pravidelne. Vyhnite sa nehodám so zafarbením oblečenia. K2R Colour Catcher Max Protect je ekologický pomocník pre komfortné pranie bez triedenia, s ktorým už nebudete riešiť dilemy pri praní, pričom šetríte energiu, vodu aj čas. Teraz sú obrúsky Colour Catcher ešte väčšie, aby efektívnejšie zabránili zafarbeniu a zašednutosti oblečenia. Sú vyrobené zo 100 % prírodného materiálu a ich obal je teraz z recyklovaného papiera.

 

Keď sa z bielej farby stane šedá alebo sa pánska košeľa sfarbí do ružova, to nepoteší nikoho. Vyhnite sa nehodám so zafarbením oblečenia pri novo zakúpenej bielizni, nesprávnom vytriedení alebo pri praní viacfarebných kúskov oblečenia spoločne.

 

S revolučnou technológiou obrúskov Colour Catcher Max Protect, ktorá priťahuje farbivá uvoľnené do pracieho roztoku, sa vyhnete práve nehodám pri praní. Obrúsky sa jednoducho správajú ako magnet: pritiahnu a udržia akékoľvek farbivá uvoľnené do vody z praných textílií. Zároveň chránia farby pred ich zošednutím, a tak oblečenie zostáva ako nové aj po viacerých praniach.  Celý trik je založený na fyzikálnom princípe, obávať sa chemikálií nemusíte. Obrúsky sú vyrobené zo 100 % prírodného materiálu a po praní ich môžete jednoducho zahodiť do koša na papier, keďže sú recyklovateľné. Pranie rôznofarebnej bielizne spolu umožňuje menej triedenia vášho oblečenia, takže ušetríte čas, vodu aj energiu, pretože nemusíte spustiť toľko pracích cyklov.

 

Nájdete ich vo viacerých baleniach:

10 ks obrúskov za odporúčanú maloobchodnú cenu 3,49 €.

20 ks obrúskov za 4,49 € alebo rodinné výhodné balenia: 40 ks obrúskov/8,99 €, 50 ks obrúskov/10,49 €.

 

V portfóliu  K2R Colour Catcher nájdete aj varianty obrúskov zamerané na poskytnutie ešte účinnejšej starostlivosti o farby. Všetky varianty fungujú na rovnakom princípe zachytávania uvoľnených farieb do pracieho roztoku, pričom bojujú aj proti zašednutiu oblečenia.

 

Novinkou sú obrúsky Colour Catcher 2v1 Protect & Revive Colours, ktoré sú určené na všetky typy farebnej bielizne s dôrazom na obnovu farby vo vláknach, aby si oblečenie udržalo farby dlhšie ako nové.

Sú vyrobené zo 100 % prírodného materiálu, ale aj ich obal je z čisto recyklovaného papiera.  K dispozícii sú v balení 18 ks obrúskov za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,49 €.

S obrúskami Colour Catcher 2v1 Protect & Revive White na bielu a bledú bielizeň krásne oživíte farbu a biela bude ešte belšou. Zároveň chránite vaše oblečenie pred vyblednutím a zašednutím. S nevýraznými kúskami v šatníku sa môžete natrvalo rozlúčiť. K dispozícii sú v balení 18 ks obrúskov za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,49 €.

 

Pracie obrúsky Colour Catcher Max Protect Eco  nielenže pomáhajú chrániť oblečenie počas prania, takže si ho môžete užívať ešte dlhšie, no berú ešte väčší ohľad na prírodu. Biologicky odbúrateľné obrúsky Colour Catcher Eco sú vyrobené zo 100 % prírodných vlákien a sú bez parfumácie. Ich obal je 100 % recyklovateľný a obsahuje trávu získanú z nevyužívaných trávových porastov. Výroba z trávy produkuje menej CO2 emisií a spotrebováva menej vody a energie v porovnaní s výrobou buničiny z dreva.

K dispozícii sú v balení 18 ks obrúskov za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,49 €.

 

Ak potrebujete intenzívnejšiu starostlivosť, siahnite po vreckách Colour Catcher + Hygienic clean 2v1 Multi Action. Okrem starostlivosti o farby sa postarajú o hygienickú čistotu vášho oblečenia. Povrch vrecúšok zachytáva farby uvoľnené do vody počas prania rôznofarebnej bielizne. Prášok vo vnútri vrecúšok zaisťuje dôkladnú hygienickú čistotu pre vašu bielizeň. Sú vyrobené zo 100 % prírodného materiálu a ich obal je z recyklovaného papiera.

K dispozícii sú v balení 10 ks obrúskov za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,49 €.