Posuňte svoj výkon!

25.06.2019 08:51
Športová značka PUMA predstavuje hneď niekoľko typov nových bežeckých topánok, takže si tie pravé vyberie naozaj každý. Už známu rodinu HYBRID doplnia teraz topánky HYBRID Astro, HYBRID Fuego a HYBRID Sky
Úplne nová v rade SPEED je potom topánka SPEED Orbiter dostupná v dvoch farebných variantoch. Každá z nových topánok je vyrobená z unikátnej hybridnej peny a ponúka technológie, ktoré váš športový výkon posunú zasa o krok vpred.
Všestranné športové topánky PUMA HYBRID sú výnimočné vďaka vyskúšanej technológii HYBRID foam, ktorá kombinuje technológiu IGNITE foam pre tlmenie nárazu a penové korálky NRGY pre dokonalý odraz nohy. Výsledkom je vysoké odpruženie po celú dobu behu.
Aj úplne nová obuv Speed ​​Orbiter spĺňa všetky nároky kladené na bežecké topánky, ako sú tlmenie dopadu vďaka technológii HYBRID foam, ľahkosť a perfektná stabilita nohy.
Všetky nové bežecké topánky PUMA budú globálne dostupné od 1. júla 2019 na PUMA.com.
Hybrid Sky budú v Českej republike k dispozícii v priebehu júla u predajcov A3Sport, Urban Store a Intersport. Typ HYBRID Astro bude dostupný u predajcov A3Sport a Espace Sport. Nová Topánka SPEED Orbiter a Hybrid Fuego na PUMA.com.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotogaléria: Posuňte svoj výkon!

Záznamy: 9 - 12 zo 13
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>