Polovičné balenie s rovnakou dĺžkou trvania

18.08.2016 18:38
Dámske antiperspiranty Rexona a Dove v spreji prichádzajú v revolučnom stlačenom balení Compressed - praktické polovičné balenie, ale s rovnakou dĺžkou trvania 


Antiperspiranty Rexona a Dove v spreji prichádzajú s revolučnou novinkou - vďaka inovatívnej technológii sú stlačené do praktického polovičného objemu, vydržia rovnako dlho a poskytujú rovnako intenzívnu ochranu proti poteniu a zápachu*. Navyše šetria životné prostredie. Slovenské spotrebiteľky majú vo variante Compressed k dispozícii obľúbené antiperspiranty Rexona Invisible Black + White, Rexona Shower Fresh, Dove Original a Dove Invisible Dry. Dostupné sú exkluzívne v sieti dm drogerie.
Na slovenský trh vstupuje novinka, ktorá predstavuje revolúciu medzi antiperspirantmi v spreji. Vybrané dámske produkty Rexona a Dove sú totiž v sieti dm drogerie exkluzívne dostupné v stlačenom balení označenom zeleným pruhom Compressed. Hoci má ich obal polovičný objem 75 ml, vydrží rovnaký počet použití* ako štandardná veľkosť 150 ml a poskytuje rovnako intenzívnu ochranu proti poteniu a zápachu. Unikátna technológia spoločnosti Unilever umožňuje stlačenie zmesi v plechovke za použitia o 50 % menej hnacieho plynu . Navyše je na výrobu ich obalov využívaných o 25 % menej hliníka*, čo vo vzťahu k životnému prostrediu prináša výrazne šetrnejšiu alternatívu.
Praktické malé balenie sa skvele vojde do každej kabelky. Je tak možné mať ho neustále poruke, dokonca aj počas cestovania lietadlom, pretože vďaka veľkosti 75 ml spĺňa normu povolenú na palube lietadla.
 
 
Slovenské spotrebiteľky budú mať v stlačenom balení Compressed k dispozícii obľúbené antiperspiranty Rexona Invisible Black + White, Rexona Shower Fresh, Dove Original a Dove Invisible Dry.
 
Antiperspirant Rexona Invisible Black + White vďaka špeciálnej technológii minimalizuje biele stopy a žlté škvrny na oblečení a zaisťuje dlhotrvajúcu ochranu proti poteniu a zápachu.
 
Antiperspirant Rexona Shower Fresh so sviežou vôňou a patentovanou technológiou MotionsenseTM, ktorá obsahuje mikrokapsule, ktoré trením pri pohybe praskajú a tým uvoľňujú sviežu vôňu počas celého dňa.
 
Antiperspirant Dove Original s jemnou vôňou a obsahom ¼ hydratačného krému vhodný aj pre citlivú pokožku a starostlivosť po holení.
 
Antiperspirant Dove Invisible Dry na stovke rôznych farieb oblečenia nezanecháva nežiaduce stopy a vďaka štvrtine hydratačného krému v zložení sa stará o pokožku podpazušia.
 
Antiperspiranty Rexona Invisible Black + White, Rexona Shower Fresh, Dove Original a Dove Invisible Dry vo variante Compressed (75 ml) možno zakúpiť exkluzívne v drogériách dm. Antiperspiranty Rexona za nezáväznú odporúčanú maloobchodnú cenu 2,79 EUR a  antiperspiranty Dove za nezáväznú odporúčanú maloobchodnú cenu 3,19 EUR.
 
 
 
 
 

 

Fotogaléria: Polovičné balenie s rovnakou dĺžkou trvania