Pohodové letné grilovanie

16.06.2017 13:18

Príjemné teplé večery, pozvoľné stmievanie a vôňa čerstvo posekanej trávy. Toto všetko patrí k prichádzajúcemu letu rovnako neodmysliteľne, ako grilovanie. To nie je len umenie, ale tiež zábava pre celú rodinu. 

Problém nastáva pri následnom čistení grilu. Na roštoch býva pripálené mäso, na dne zase odkvapkaný tuk a zvyšky jedla, ktoré tam pri grilovaní prepadli. Navyše, pri grilovaní priamo na rošte sa mäso prepeká nerovnomerne a tuky, spadajúce do ohňa, sa pália rýchlejšie. Ak si však vezmete na pomoc grilovacie tácky FINO, máte po starostiach. Tie sú ideálnou voľbou pre každého, kto si chce čistenie grilu čo najviac uľahčiť a jesť zdravo. Umožňujú pripraviť chutné, šťavnaté a rovnomerne prepečené pokrmy. 

Vysoké drážky zaistia, že sa mäso bude krásne grilovať. Tácky navyše chránia jedlo pred pripálením a nechceným kontaktom s ohňom a uhlím. Zároveň však prepúšťajú dym, ktorý dodá jedlu úžasnú typickú chuť a vôňu. Splodiny z ohňa sa ale k mäsu nedostanú, preto na nich môžu grilovať aj tí, ktorí vyznávajú zdravý životný štýl a grilovaniu sa inak vyhýbajú. 

Doporučená maloobchodná cena grilovacích tácok FINO je 1,79 € (4 ks).