Pero, s ktorým si váš prváčik písanie zamiluje

26.04.2018 20:41

Pamätáte si ešte na to, ako ste sa učili písať? Z času na čas sa v písanke objavila atramentová machuľa a z večného prepisovania písmen a slabík nás neraz rozbolela ruka. Ak chcete, aby bolo písanie pre vaše dieťa zábavou, venujte zvýšenú pozornosť výberu prvého pera.

Rollery STABILO® EASYoriginal boli vyvinuté špeciálne pre deti, ktoré sa učia písať, a tak prinášajú rad unikátnych výhod, vďaka ktorým si môže dieťa osvojiť písanie ľahšie, rýchlejšie – a hlavne bez stresu.  Zatiaľ čo budúcich školákov zaujme netradičný tvar pera a veselé farby, rodičov môžu potešiť jeho vlastnosti. Tou najvýznamnejšou je, samozrejme, ergonomický tvar pera v úchopovej zóne, ktorý podporuje správne, a teda uvoľnené držanie rollera a zabraňuje únave svalstva a bolestiam ruky pri písaní. Mimochodom, nesprávny úchop môže viesť až k bolestiam chrbta a hlavy. Vďaka guľôčke v hrote náplne pero po papieri ľahko kĺže, a tak môže dieťa ruku ešte viac uvoľniť a zároveň plynulejšie písať. STABILO® EASYoriginal navyše nerobí machule a škrabance a náplne sa menia naozaj jednoducho. Čerešničkou na torte je praktický štítok na meno.

Roller STABILO® EASYoriginal je navrhnutý vo dvoch verziách, zvlášť pre pravákov a ľavákov. Modré atramentové náplne sú k dispozícii v šírke stopy 0,5 mm pre začiatočníkov a 0,3 mm s jemnejšou stopou pre pokročilých. Odporúčaná cena STABILO® EASYoriginal + 1 ks náplne: 6,95 eur.

 

Mohlo by vás zaujímať:

 
 

Kresby vašich detí môžu odhaliť skryté túžby aj obavy