Páni, vyskúšajte v sprche netradičné vône, ktoré vám ponúka novinka od značky Nature Box

29.01.2022 09:52
Značka Nature Box od spoločnosti Henkel prichádza na trh s netradičnými vôňami pánskej kozmetiky. Kozmetické produkty pánov prekvapia nielen príjemnými vôňami konope a vlašského orecha, ale aj ich praktickosťou – jeden produkt zaistí starostlivosť pre telo, pleť aj vlasy.
 
Nature Box uvádza na trh dva úplne nové originálne produkty pre mužov so 100% prírodnými za studena lisovanými olejmi z vlašského orecha alebo konope. Netradičné vône tak môžu mužov príjemne prekvapiť a ozvláštniť ich každodennú rutinu. Produkt je navyše veľmi jednoduchý na používanie – jedna fľaša poslúži na umytie celého tela, pleti i vlasov. A práve túto jednoduchosť muži určite ocenia.
 
Vedeli ste, že vlašský orech patrí medzi top 10 najzdravších potravín? Táto superpotravina má množstvo benefitov pre ľudské telo. V kozmetike napomáha predovšetkým k hĺbkovému čisteniu pokožky od rôznych nečistôt. Konope má zase blahodarné účinky na trávenie a rovnako znižuje riziká kardiovaskulárnych ochorení. V produkte 3v1 od Nature box bojuje proti nežiaducim lupinám, ktoré sú u mužov častým problémom.
 
Vlašský orech a konope sú síce neobvyklé suroviny, avšak zaručene vás prekvapia ich blahodarné účinky pre vaše telo, ale aj ich príjemná vôňa, ktorá vás bude sprevádzať celý deň.
 
Zloženie novinky pre pánov z portfólia značky Nature Box je vegánske a vyrobené z kvalitných a prírodných ingrediencií, ktoré sú z 98% prírodného pôvodu. Obal je 100% recyklovateľný a zo 100% vyrobený z recyklovaného plastu, tzv. Social Plastic.
 
Doprajte si kompletnú starostlivosť s novými eco-friendly produktmi od značky Nature Box, ktoré sú dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 5,90 €.