Oslávte Deň Zeme s novou športovou kolekciou PUMA x FIRST MILE

22.04.2020 14:13
Na oslavu Dňa Zeme globálna športová značka PUMA a organizácie First Mile spoločne predstavujú ďalšiu kolekciu z recyklovaného plastu. 
S cieľom vzdelávať a meniť svet smerom k udržateľnosti vytvorila PUMA v spolupráci s First Mile vo februári svoju prvú udržateľnú kolekciu z recyklovaných fliaš. Teraz prichádza s ďalšími jarnými a štýlovými kúskami na šport, ktoré sú inšpirované našou planétou.
Druhá kolekcia PUMA x FIRST MILE určená pre akýkoľvek tréning sa skladá zo športových topánok, oblečenia a doplnkov. Vďaka exkluzívnemu oldschool maskáčovému vzoru a zemitým tónom v kombinácii s jarnými farbami vám táto kolekcia umožní posunúť váš tréning zase o krok vpred a zároveň vyzerať skvele. Kolekcia obsahuje kvalitné pevné legíny s vysokým pásom, dámske šortky v sviežej zelenej, pánske športové bundy v khaki farbe a mnoho ďalšieho.

"Deň Zeme je dôležitou pripomienkou toho, že sa musíme starať o našu planétu a neustále pracovať na tom, aby sme znížili dopad našich aktivít na životné prostredie," povedal Stefan Seidel, vedúci udržateľnosti pre značku PUMA. "Naša stratégia je zameraná na neustále hľadanie udržateľnejších spôsobov výroby materiálov a snahu šetriť našu planétu v súlade s naším heslom forever better."
 
Druhá športová kolekcia PUMA x FIRST MILE bude k dispozícii práve na Deň Zeme od 22. apríla na PUMA.com. Vybrané kúsky budú tiež dostupné v A3Sport.
 
Ak sa chcete dozvedieť viac o záväzku spoločnosti PUMA k udržateľnosti, navštívte stránku PUMA.com/FOREVERBETTER

Fotogaléria: Oslávte Deň Zeme s novou športovou kolekciou PUMA x FIRST MILE