Oslávte deň sv. Valentína láskou ku ženským krivkám

09.02.2022 23:05

Valentín, sviatok zamilovaných si dnes mnoho ľudí spája so srdiečkami, ružami a inými darmi od milovaných polovičiek. Viete však, že za jeho oslavami stojí práve kňaz a neskôr svätec, Svätý Valentín? Potajomky oddával vojakov za ich vyvolené dámy a tak sa právom jeho meno sa spája s dňom zamilovaných. Doba sa ale odvtedy výrazne zmenila, sobáše už nie sú tajné a my si lásku vyznávame častokrát aj verejne, na sociálnych sieťach. Zároveň, je bežným zvykom si dopriať potešenie nákupom spodnej bielizne. Tá sadne ktorejkoľvek z nás a pozdvihne ženské krivky v tom najkrajšom zmysle slova. Inšpirujte sa britskou značkou F&F, ktorá i tento rok prináša valentínsku kolekciu pre každý typ postavy.

V pohodlí domova s milovanými

Vedeli ste že, viac ako polovica zo Slovákov trávi sviatok zaľúbených radšej doma pri romantike ako v luxusnej reštaurácii na večeri? Máme radi intimitu, súkromie, pohodlie domova. To ale neznamená, že ho musíte stráviť v pyžame. Dámy, nehanbite sa kúpiť bielizeň aj samé pre seba, nielenže si pozdvihnete náladu, pocit ženskosti a zmyselnosti, potešíte tým aj vaše polovičky.

Skúste siahnuť po spodnej bielizni z kolekcie F&F, ktorá je darčekom pre vás oboch na toľko večerov, koľko si len prajete. Kolekcia  značky F&F ponúka jedinečné kúsky spodnej bielizne, ktorá kladie dôraz na nositeľnosť spolu so štýlom a ekológiou. Nebojte sa experimentovať s farbami a strihmi spodnej bielizne, túto časť intímneho odevu vidia len vaše a partnerove oči, pokojne preto buďte odvážne.  

Nezabúdajte, že ozdobná spodná bielizeň s kvetmi a čipkami zvýrazní vaše prednosti, či už máte postavu v tvare hrušky, presípacích hodín alebo typu ,,V,,. Nohavičky vyššieho strihu pekne opticky predĺžia vaše nohy.


Kolekcia F&F ponúka  aj elegantné komplety, v ktorých sa budete cítiť neodolateľne. Pristanú naozaj každej žene. Navyše, vaše nohy  zostanú v teple v príjemných plyšových papučkách.                              

Ako budete kombinovať kúsky z valentínskej kolekcie F&F  je na vás. Či už to bude teplučký župan a pod ním sexy bielizeň, alebo srdiečkové pyžamo, je dôležité aby ste sa cítili sama sebou. Vaša polovička určite ocení snahu priniesť nový vánok do vášho vzťahu a oživiť tak vaše večery. Navarte si spolu dobré jedlo, zapáľte sviečky, zatancujte si pri obľúbenej hudbe, užívajte si prítomnosť samých seba, a to všetko s pocitom ženskosti vďaka elegantnej bielizni od značky F&F.